Πρόσκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης των μελών του Α.Ο.Ε.Σ Λευκάδας «ΤΑΟΛ»

Δείτε την ανακοίνωση:

«Κύριοι,

Μετά την υπ’ αρ. 161/2-9-2020 απόφαση του Δ.Σ. του Α.Ο.Ε.Σ. ΛΕΥΚΑΔΑΣ “ΤΑΟΛ”, καλούμε τα μέλη μας  σε έκτακτη  Γενική Συνέλευση στις 20-9-2020 , ημέρα Κυριακή  και ώρα  10 π.μ. από τα  γραφεία του Συν/σμού . Η Γενική Συνέλευση θα λάβει χώρα από απόσταση σε πραγματικό χρόνο μέσω τηλεδιάσκεψης, λόγω των έκτακτων συνθηκών και στο πλαίσιο των μέτρων που έχουν ληφθεί από την Πολιτεία για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19. Το μοναδικό θέμα προς συζήτηση και λήψη απόφασης είναι το παρακάτω :

 «Απόφαση για τον όγκο των προϊόντων, αυτούσιων ή μεταποιημένων που πρόκειται να εμπορευθεί ο Συν/σμός σύμφωνα με την παραγωγή του κάθε μέλους».

Σε περίπτωση μη επίτευξης   απαρτίας  η Γ.Σ θα επαναληφθεί στις 27-9-2020 και θα συνεδριάσει  με τον ίδιο τρόπο, ήτοι με τη συμμετοχή των μελών αποκλειστικά από απόσταση μέσω τηλεδιάσκεψης, χωρίς φυσική παρουσία, από τον ίδιο τόπο, την ίδια ώρα και με τα ίδιο θέμα, χωρίς νέα πρόσκληση.

Προκειμένου τα μέλη του Συν/σμού να συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση , παρακαλούμε όπως ενεργοποιήσουν την εφαρμογή ΖΟΟΜ CLIENT FOR MEETING για να πραγματοποιηθεί διαδικτυακή τηλεδιάσκεψη. Η λήψη γίνεται είτε από το application store  (IOS) είτε από το play store (ANDROID ΚΛΠ)  του κινητού σας ή του tablet σας ή του υπολογιστή σας αρκεί το λειτουργικό σύστημα να είναι windows 10.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη Γ.Σ. τα μέλη μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Συν/σμού τις εργάσιμες ημέρες και ώρες και στο τηλέφωνο 2645022319.»

ΜΕ ΤΙΜΗ Α.Ο.Ε.Σ ΛΕΥΚΑΔΑΣ “ΤΑΟΛ”
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ ΘΩΜΑΣ