Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Λευκάδας στους διακριθέντες αθλητές στα Πρωταθλήματα Στίβου

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες για τη συμμετοχή τους στα Πρωταθλήματα Στίβου και τις σπουδαίες διακρίσεις που σημείωσαν.

Η επιτυχία τους έχει μία επιπλέον αξία καθώς λόγω των περιοριστικών μέτρων για την προστασία από τον covid-19, η προετοιμασία τους για τους αγώνες στους οποίους συμμετείχαν δεν ήταν η πρέπουσα. Παρ’ όλα αυτά κατάφεραν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να διακριθούν.

Τα εύσημα απομένονται σε:

ΠΟΛΙΤΗ ΚΟΡΙΝΑ, Γ.Σ. ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ, 1η στα 400μ και 2η στα 200μ, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών Στίβου 2020 στην Πάτρα.

ΚΟΥΡΕΤΣΗ ΕΥΔΟΞΙΑ, ΑΣ ΦΙΛΑΝΔΡΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ, 1η στο 7ΑΘΛΟ Κ20 στα Ιωάννινα.

ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, Γ.Σ. ΛΕΥΚΑΔΑΣ, 1η στο 6ΑΘΛΟ Κ16 (άτυπο πανελλήνιο ρεκόρ), στο Κ16 Πάτρας.

ΖΑΒΙΤΣΑΝΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ, ΑΣ ΦΙΛΑΝΔΡΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ, 2ος στο ΑΚΟΝΤΙΟ Κ16 στην Πάτρα.

ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΙΩΑΝΝΑ, Γ.Σ. ΛΕΥΚΑΔΑΣ, 3η στο ΥΨΟΣ Κ20 στα Ιωάννινα.

ΦΥΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, Γ.Σ. ΛΕΥΚΑΔΑΣ, 3ος στο 10ΑΘΛΟ Κ18 (ρεκόρ ΕΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ) στην Πάτρα και 3ος στο 10ΑΘΛΟ Κ20 στα Ιωάννινα

ΤΣΟΥΤΣΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, Γ.Σ. ΛΕΥΚΑΔΑΣ, 3ος στο ΜΗΚΟΣ Κ16 στην Πάτρα.

ΚΑΤΗΦΟΡΗ ΕΡΜΙΟΝΗ, ΑΣ ΦΙΛΑΝΔΡΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ, 3η στο 6ΑΘΛΟ Κ16 στην Πάτρα.

Εύχομαι καλή επιτυχία στους επόμενους αγώνες και σε κάθε μελλοντική τους συμμετοχή και τους προτρέπω να συνεχίσουν ν’ αναπτύσσουν την αθλητική ακεραιότητα και τους κανόνες του Ευ Αγωνίζεσθαι”, με συνετή προπόνηση και προσήλωση στον στόχο τους.

Συγχαίρω, επίσης, τους προπονητές τους, τους γονείς και κηδεμόνες των αθλητών μας , που τους στηρίζουν με κάθε τρόπο και τους εμφυσούν τις αξίες του αθλητισμού.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΛΟΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ