Ένα μουσικό ταξίδι με τη Σαββέρια Μαργιόλα στο κηποθέατρο «Άγγελος Σικελιανός»

Τρίτη 4 Αυγούστου, 21:30
Κηποθέατρο « Άγγελος Σικελιανός»
Τιμή εισιτηρίου 8 ευρώ

Με ανανεωμένο πρόγραμμα και τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, τις συνεργασίες της, αλλά και γνωστά και πολυαγαπημένα, η Σαββέρια Μαργιολά ταξιδεύει σε ολόκληρη την Ελλάδα και κάνει στάση στη Λευκάδα στο κηποθέατρο «Άγγελος Σικελιανός», την Τρίτη 4 Αυγούστου.

Έχοντας στις αποσκευές της ένα ολοκαίνουργιο, υπέροχο τραγούδι που της χάρισε ο ταλαντούχος Θοδωρής Κοτονιάς, με τίτλο «Ποιος», αλλά και προετοιμάζοντας την κυκλοφορία, ενός ακόμη single, που σίγουρα θα το χορέψουμε, έρχεται να μας ξεσηκώσει με τις υπέροχες ερμηνείες της και την καλή της διάθεση.

Από το «Σε ποια θάλασσα αρμενίζεις» που παραμένει «ψηλά» στις προτιμήσεις των ακροατών… μέχρι τα τραγούδια που ερμήνευσαν ο Νίκος Παπάζογλου, ο Δημήτρης Μητροπάνος, η Χαρούλα Αλεξίου και η Βίκυ Μοσχολιού, χωρίς βέβαια να λείπουν Παπακωνσταντίνου, Μάλαμας, Περίδης, καθώς και αγαπημένα τραγούδια από τους ρεμπέτικους δρόμους και τις παραδοσιακές διαδρομές.

Ένα μουσικό ταξίδι απ’ άκρη σ’ άκρη της χώρας, με συναίσθημα, επικοινωνία, εντάσεις και αντιθέσεις.

Μαζί της οι:
Μάριος Μούρμουρας: κιθάρα, fx, live-sampling
Νίκος Πασσαλίδης: μπουζούκι , λαούτο
Οργάνωση παραγωγής Imaginart

Διοργάνωση Δήμος Λευκάδας

*Η χρήση μη ιατρική μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο-έξοδο στον χώρο και συστήνεται κατά την διάρκεια της συναυλίας.