14η Μουσική Εβδομάδα Λευκάδας

«14η Μουσική Εβδομάδα Λευκάδας»

18-25 Ιουλίου 2020

Η μουσική επιστρέφει!

Σεμινάρια, masterclasses και συναυλίες με καταξιωμένους καλλιτέχνες περιλαμβάνει η φετινή, 14η Μουσική Εβδομάδα Λευκάδας που πραγματοποιείται στις 18 με 25 Ιουλίου στην πόλη της Λευκάδας.

Στο πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης, δίνεται η δυνατότητα σε σπουδαστές μουσικής να παρακολουθήσουν σεμινάρια και masterclasses από αναγνωρισμένους καλλιτέχνες και να συμμετέχουν σε σύνολα μουσικής δωματίου. Συναυλίες λυρικού τραγουδιού και μουσικής δωματίου περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της Μουσικής Εβδομάδας, στις 23 και 24 Ιουλίου στο Κηποθέατρο «Άγγελος Σικελιανός» σε μία μουσική σύμπραξη καθηγητών και μαθητών.

Στη φετινή Μουσική Εβδομάδα διδάσκει η διάσημη ελληνίδα υψίφωνος Μυρτώ Παπαθανασίου, ο μαέστρος Νικόλας Βασιλείου, η υψίφωνος Χαρίκλεια Γκλαβοπούλου, οι βιολονίστες Δημήτρης Χανδράκης και Γιάννης Κορμπέτης και ο βιολοντσελίστας Δημήτρης Πάτρας.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια της διοργάνωσης έχει η βιολονίστα Βανέσσα Αθανασίου.

Η Μουσική Εβδομάδα διοργανώνεται από τον Μουσικοφιλολογικό Όμιλο «Ορφεύς» με συνδιοργάνωση της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας και με την υποστήριξη του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Λευκάδας και του Μουσικού Σχολείου Λευκάδας.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.lefkadamusic.gr