7 παραλίες όνειρο, στην ηπειρωτική Ελλάδα – Σε μεταφέρουν αλλού, σαν να βρίσκεσαι σε νησί

Παραλία στην Πάργα

Τα «καλύτερα νερά της Ελλάδας» δεν βρίσκονται μόνο στις γαλαζοπράσινες παραλίες της Κρήτης, στο τιρκουάζ των Επτανήσων, στις πράσινες ακρογιαλιές του Ιονίου ή στο απέραντο γαλάζιο των Κυκλάδων.

Αλλωστε μπορεί η χώρα μας να διαθέτει πολλά όμορφα νησιά με υπέροχα διάφανα νερά, ωστόσο διαθέτει και ένα σωρό ακόμα παραλίες στις οποίες μπορείτε να κολυμπήσετε χωρίς να χρειαστεί να επιβιβαστείτε σε πλοίο. Και ιδού οι αποδείξεις!

Μυλοπόταμος, Πήλιο
O Μυλοπόταμος είναι η πιο διάσημη και επίσης μια από τις ομορφότερες παραλίες του Πηλίου. Λευκή άμμος, μικρά βότσαλα, γαλάζια νερά, φυσική σκιά, βράχοι για καταδύσεις και εξερεύνηση είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της.


Η παραλία χωρίζεται σε δύο κομμάτια από ένα μεγάλο βράχο που χρησιμοποιείται ως πύλη για τη σύνδεση της μιας παραλίας με την άλλη.

Στη μια πλευρά της παραλίας υπάρχει ένα beach bar με ξαπλώστρες και ομπρέλες, ενώ η άλλη πλευρά είναι πιο «πριβέ» και ερημική.

Πώς να πάω: Για να φτάσετε σε αυτήν την παραλία πρέπει πρώτα να φτάσετε στην Τσαγκαράδα και από τον κεντρικό δρόμο να ακολουθήσετε τις πινακίδες για την παραλία Μυλοπόταμος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#milopotamos #pilion

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Theoklis Kanarelis (@theoklis_kanarelis) στις

Ο δρόμος καταλήγει σε έναν μεγάλο χώρο στάθμευσης, αλλά αν επισκεφθείτε την Τσαγκαράδα τον Αύγουστο, τότε θα πρέπει να παρκάρετε πολύ πιο μακριά από το χώρο στάθμευσης και έπειτα να κατεβείτε τα σκαλιά, τα οποία βρίσκονται ανάμεσα στο δρόμο και την παραλία.

Μόλις πάντως βρεθείτε εκεί θα νομίζετε ότι βρίσκεστε στην Καραϊβική.

Γνωρίστε την υπέροχη παραλία στο παρακάτω viral βίντεο του haanity:
Ο Μυλοπόταμος, o «σταρ» του Πηλίου, έχει κερδίσει γαλάζιες σημαίες και έχει φωτογραφηθεί από πολλά διεθνή περιοδικά.

Σαρακήνικο, Πάργα
Η παραλία Σαρακήνικο βρίσκεται περίπου 12 χλμ. από την Πάργα, κοντά στο χωριό Αγία και είναι μια γραφική παραλία ιδανική για οικογένειες και ζευγάρια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Σαρακήνικο – Πάργα —————————– #athensvoice #wu_greece #visitgreeceguide #ig_greece #urban_greece #kings_greece #yourshotphotographer #traveltheworld #travel_drops #greece_united #discover_greece_ #mygreece #greece_moments #parga #loves_greece_ #great_captures_greece #westayingreece #perfect_greece #divineingreece #greece_countryside #greecetravelgr1_ #exquisite_greece #wonderful_places #greecelover_gr #roundphot0 #igphotographia_greece #pargagreece #expression_greece #alluring_greece #eros_greece @tmhepresets @total_mygreece @thisisepirus @epirus.travel @epirus4allseasons @focus_epirus @my_epirus @visit_epirus @iconic_greece @travelanddestinations

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vagelis Giotopoulos (@vagelis_giotopoulos) στις

Είναι συνήθως ήσυχη και έχει πολλά λευκά βότσαλα και ελαιόδεντρα στο πίσω μέρος που συνθέτουν ένα σκηνικό όμοιο με όνειρο.

Παρόλο που το Σαρακήνικο δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο άλλες παραλίες στην ίδια περιοχή, υπάρχουν πολλές δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε, πέρα από κολύμπι, όπως ψάρεμα, κανό, καταδύσεις.

Σε κοντινή απόσταση, η γύρω περιοχή είναι τουριστικά ανεπτυγμένη, με αρκετά καταλύματα για όσους θέλετε να κάνετε διαμονή κοντά στα νερά της.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης η ιστορία για το όνομα της παραλίας. Πιο συγκεκριμένα το όνομα Σαρακήνικο, το πήρε σύμφωνα με την τοπική παράδοση, από τους Σαρακηνούς πειρατές που κάποτε ύστερα από μια ξαφνική καλοκαιρινή φουρτούνα που τους τσάκισε το σκάφος ζήτησαν καταφύγιο εδώ. Αυτοί προσποιούμενοι του φιλήσυχους εμπόρους, ζήτησαν την βοήθεια των κατοίκων της περιοχής. Οι ανυποψίαστοι κάτοικοι δέχτηκαν με χαρά να βοηθήσουν τους άτυχους ναυτικούς, και τους προσκάλεσαν μάλιστα και σε ένα γάμο που γίνονταν δύο μέρες αργότερα. Οι πειρατές δέχτηκαν, και έτσι ενώ το σκάφος τους ήταν ήδη έτοιμο, ανέβηκαν το βράδυ στο γλέντι εκεί και ενώ είχαν μεθύσει βλέποντας την πανέμορφη νύφη, άρχισαν να μιλάνε μεταξύ τους στην γλώσσα τους, βέβαιοι ότι δεν θα τους ακούσει κανείς: «Χόρεψε νύφη, χόρεψε και γέλα γιατί αύριο το βράδυ θα κλαις στο αμπάρι».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#parga #greece #wu_greece #epirus #epirusgreece #epirus_shots #epirusjournal #ig_greece #ohmygreece #visitgreece #sarakiniko #sarakinikobeach #sarakinikoparga #greece_travel #summeringreece #greece_nature #pargagreece #mysticepirus #summervibes #visit_epirus

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aris Disnitsas (@aris_dis) στις

Είχαν στο μυαλό τους να κλέψουν την νύφη και να ληστέψουν τους άτυχους κατοίκους, παρά την φιλοξενία και τη βοήθεια που τους πρόσφεραν. Για κακή τους τύχη όμως η νύφη ήξερε τη γλώσσα τους και ειδοποίησε τους άνδρες. Το επόμενο, λοιπόν, βράδυ και ενώ οι γυναίκες και οι πιο μεγάλοι σε ηλικία άντρες χόρευαν προσποιούμενοι ότι δεν τρέχει τίποτα, τη στιγμή που εμφανίστηκαν οι πειρατές με τα μαχαίρια στα χέρια, σίγουροι για την επιτυχία του σχεδίου τους, ο γαμπρός και οι νέοι που παραφυλούσαν, όρμησαν και τους καταδίωξαν στον κόλπο που από τότε έχει το όνομα Σαρακήνικο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Αν υπάρχει παράδεισος… ⛵️‍♂️‍♀️⚓️ #greece #ioniansea #ipiros #sarakinikoparga

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panos Amarantidis (@panosamarantidis) στις

Πώς να πάω: 12χλμ από την Πάργα μετά το χωριό Αγιά, μπορείτε να πάτε και με καραβάκι από την Προβλήτα της Πάργας, ενώ υπάρχει και διαδρομή από την Ανθούσα αλλά είναι δύσκολη και κατάλληλη μόνο για όσους λατρεύουν την οδήγηση σε χωματόδρομο.

Μπέλα Βράκα, Σύβοτα Θεσπρωτίας
Η μαγική παραλία της Ηπείρου, Μπέλλα Βράκα, είναι ένα από τα διαμαντάκια της Ηπείρου.

Με ένα όνομα που πραγματικά δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσετε, η εξωτική παραλία της Θεσπρωτίας, ενώνει τα Σύβοτα με το νησάκι Μουρτεμένο.

Για να την επισκεφτείτε θα χρειαστεί απλά και κυριολεκτικά να περπατήσετε μέσα στη θάλασσα, με το νερό όμως να μην ξεπερνά τους 40 πόντους, γι΄ αυτό και η πρόσβαση είναι διασκεδαστική για όλους. Φροντίστε όμως να έχετε πεδιλάκια διότι έχει μικρές πετρούλες που κάνουν λίγο επίπονη τη διαδικασία.

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να την επισκεφτείτε με αυτοκίνητο το οποίο αφήνετε σε πάρκινγκ πάνω από την παραλία και κατεβαίνετε σε αυτή από το κατάλληλα διαμορφωμένο μονοπάτι.

Το βέβαιο είναι πως μόλις την αντικρίσετε θα μαγευτείτε από το πανέμορφο τοπίο. Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν! Το ροζ χρώμα της άμμου είναι επίσης κάτι που θα σας κάνει εντύπωση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

@imfrax The Epirus_gr hub introduces you the photographer of the day and his amazing photography collection. This post was selected by: @d.marinopoulos ▫️ ▫️ ▫️ Also visit our friendly hubs ❣️ @Peloponnese_gr @Greece_countryside @trelonaxiotes @focus_epirus @visit_epirus @my_epirus ▫️ ▫️ #epirus_gr #peloponnese_gr #kings_greece #expression_greece #exquisite_greece #tv_greece #athensvoice #alluring_greece #discover_greece_ #perfect_worldplaces #ae_greece #greecelover_gr #wu_greece #peloponnese #greece #epirus #greecetravelgr1 #protothema #travel_greece #loves_greece_ #total_mygreece #total_europe #discovergreece #perfect_greece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ήπειρος (@epirus_gr) στις

Πιο συγκεκριμένα, επειδή τα νησάκια θυμίζουν ζούγκλα λόγω της πυκνής και ιδιαίτερης βλάστησης τους, που οφείλεται στο πλούσιο κοκκινόχωμα της περιοχής, το οποίο όπως είναι φυσικό αναμιγνύεται με την άμμο της παραλίας και έτσι δημιουργείται αυτό το πραγματικά ξεχωριστό φαινόμενο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Proudly Presents: ⠀ ⠀ ✨✨ Great Capture of the Day ✨✨ ∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘ ⠀ ⠀⠀ ⓒⓞⓝⓖⓡⓐⓣⓤⓛⓐⓣⓘⓞⓝⓢ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ Artist: @g_mitropoulos_ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Location: Bella Vraka beach, Thesprotia ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ ∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘ Selected by @dimitris.kolovos ∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ F O L L O W @Great.Captures.Greece T A G #Great_Captures_Greece ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Follow us for a chance to be featured ⠀ Consider following our other hubs found at our Directory: @Great_Captures Community ⠀ Say “Hello” to our Friends: ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ @loves_greece @loves_greece_ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ @greecelover_gr ⠀ ⠀ ⠀ ‍‍‍ Say “Hello” to our Family: @great_captures_Sun @great_captures_City @great_captures_Nature ∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘∘ #Great_Captures_City #loves_greece_ #kings_greece #urban_greece #wu_greece #igworldclub_hdri #global_stars #gf_greece #igers_greece #travel_greece #alluring_greece #loves_athens #streets_in_greece #ur_greece #loves_greece #exquisite_greece #greecelover_gr #heavenly_shotz #travel_drops #great_street_photos #roundphot0 #greecetravelgr1_ #expression_greece #streetart_addiction #ig_today #travelworld_addiction #europetravel #travel_captures #watchthisinstagood

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Great Captures Greece (@great.captures.greece) στις

Μια εμπειρία ανεπανάληπτη λοιπόν σας περιμένει σε μια Ήπειρο που πραγματικά χρειάζονται πολλές ζωές για να την εξερευνήσετε. Πάρτε μια μικρή γεύση από τη Μπέλα Βράκα με το βίντεο της ομάδας Up Drones:

Βοϊδοκοιλιά, Μεσσηνία
H Βοϊδοκοιλιά δεν είναι μόνο μία από τις ωραιότερες παραλίες της Ελλάδας και της Μεσσηνίας, αλλά ολόκληρης της Μεσογείου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

[Voidokilia beach, Peloponnese: one of better beach of Greece] ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ [ Voidokilia beach, Peloponneso: una delle più belle spiagge in Grecia] ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #ViviLaPassione #PassioneGrecia ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . . . . . . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #greekislands #greekisland #passionpassport #greekbeaches #greece #Greece #AegeanSea #instagreece #VisitGreece #GreekSummer #traveltoGreece #grece #grecia #греция #vacations #travelphotos #travellife #peloponneso #summertime #summervibes #voidokilia_beach #voidokiliabeach #Ελλαδα #voidokoilia #peloponnese #peloponneso @giannistsou.1 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Passione Grecia (@passionegrecia) στις

Το όνομά της προέρχεται από το Βουφράς, «εκεί που ζουν τα βόδια». Αναφέρεται ακόμα σε αρχαία επιγραφή και ως Βούβοτα – Βοϊδοκοιλιά. Η προφανέστερη βέβαια ονομασία ίσως να προέρχεται και από τη μεγάλη καμπυλότητα που σχηματίζει ο κόλπος και το ότι μοιάζει με κοιλιά βοδιού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Visit #VoidokiliaBeach, in #Pylos! Photo: @theplanetd. Congratulations Chosen by: @stavros.soultanias

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴘᴇʀғᴇᴄᴛ ɢʀᴇᴇᴄᴇ (@perfect_greece) στις

Αυτός ο ονειρεμένος φυσικός κόλπος είναι μοναδικής ομορφιάς. Γαλαζοπράσινα, εξωτικά νερά ακουμπούν και βρέχουν τη λευκή ψιλή άμμο, η οποία απλώνεται απ’ άκρη σ’ άκρη. Μπορείτε να δείτε ακόμη και τον βυθό της θάλασσας εύκολα, εξαιτίας της καθαρότητας των νερών.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Back to the Beach please… #pytos #pylos #greece #beachfromabove #bluewater #throwback #friends #voidokiliabeach #seasonend #thisyearagain? #potd

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daniel W. (@daniel.w.90) στις

Πώς θα πάω: Όπως βρίσκεστε στην οδό Πύλου – Γαργαλιάνων, θα στρίψετε αριστερά στη σήμανση για Πετροχώρι/Βοϊδοκοιλιά. Σε κάποιο σημείο της όμορφης διαδρομής θα συναντήσετε στο τέρμα ένα μίνι μάρκετ. Εκεί, στρίβετε αριστερά και συνεχίζετε ευθεία στο χωματόδρομο για τη παραλία. Αν και ο δρόμος δεν είναι ο καλύτερος, το θέαμα θα σας αποζημιώσει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Visit #VoidokiliaBeach, in #Pylos! Photo: @raphael_zoumis Chosen by: @stavros.soultanias

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴘᴇʀғᴇᴄᴛ ɢʀᴇᴇᴄᴇ (@perfect_greece) στις

Αμμόλοφοι, Καβάλας
Μπορεί να μην ανήκει σε νησί, αλλά θυμίζει κάτι εξωτικό και βρίσκεται στην Καβάλα. Ο λόγος για τους Αμμόλοφους με τα κρυστάλλινα νερά, οι οποίοι βρίσκονται 14 χλμ. από την Καβάλα και 2 χλμ. από τη περιοχή της Νέα Περάμου.

Η παραλία αυτή έχει μήκος 3 χλμ. και συνδυάζει ψιλή άμμο με κρυστάλλινα πεντακάθαρα νερά. Θεωρείται μία από τις ωραιότερες παραλίες της Ελλάδας και κάθε χρόνο βραβεύεται με Γαλάζια Σημαία.

Διαθέτει επίσης οργανωμένη παραλία με ξαπλώστρες, ομπρέλες, beach bars, καθώς και δωρεάν parking.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Our see looks like a pool. Crystal clear waters just like paradise #beachbar #paradise #paradisebeachbar #kavala #visitkavala #beachlife #onedot #sun #sea #summer2020 #summer #summertime #sunny #sunset #drinks #neaperamos #peramos #ammolofoi

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paradise Beach Bar (@paradise.beachbar) στις

Αν είστε λάτρεις των θαλάσσιων σπορ θα το κατευχαριστηθείτε, αφού μπορείτε να κάνετε πολλά, όπως canoe kayak, fun tubes, wakeboard, water-ski, sea cycle κ.α.

Ολόκληρη η περιοχή πάντως, είναι χαρακτηρισμένη ως αρχαιολογική, καθώς βρίσκεται εντός του αρχαιολογικού χώρου της αρχαίας Οισύμης, όπου μέχρι σήμερα ακόμα δεσπόζουν τα ερείπια του παλιού βυζαντινού κάστρου πάνω στην κατάφυτη χερσόνησο του Βρασίδα (ανακτορούπολη Νέας Περάμου). Το γεγονός αυτό υποχρεώνει τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στους Αμμόλοφους, να έχουν εντός του αιγιαλού μόνο ξύλινες προσωρινές κατασκευές. Μεγάλη προσοχή δίνεται πλέον και στη διατήρηση του φυσικού περιβάλλοντος αφού κατά το παρελθόν είχαν διαπιστωθεί πολλές παράνομες ενέργειες κατά μήκος της ακτής, με αποτέλεσμα την αλλοίωση της φυσιογνωμίας και της μορφολογίας της παραλίας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#nofilter #ammolofoi #neaperamos #kavala #beach #sea #crystalclearwater

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Papaioannou (@giannis_papai) στις

Πώς θα πάω: Η πρόσβαση οδικώς είναι πολύ εύκολη. Ακολουθώντας την παραλιακή διαδρομή, με κατεύθυνση από Καβάλα προς Θεσσαλονίκη, και αφού περάσετε την Νέα Πέραμο, από τον λοφίσκο στο Παλιό Κάστρο ξεκινά στην ουσία η περιοχή των Αμμολόφων. Ακολουθώντας κανονικά το δρόμο θα βρεθείτε στην ευθεία με τα beach bars.

Αλωνάκι, Πρέβεζα
Ισως η πιο γραφική παραλία του νομού Πρεβέζης και μία από τις ωραιότερες του Ιονίου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Summer is here . . . #alonaki #preveza #epirusgreece #parga #wu_greece #epirus #ohmygreece #travel_greece #nature_greece #epirus_shots #greece_travel #visitgreece #summervibes #ig_greece #europe

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aris Disnitsas (@aris_dis) στις

Ξεπροβάλει ξαφνικά ύστερα από ένα ξέφωτο ανάμεσα στα πεύκα και στους γκρεμούς, θυμίζοντας μυθιστόρημα του Ιουλίου Βέρν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#alonaki #preveza #sea #forest #photography #memories #architecture #historical #fujifilm #instalike #likeforfollow #recent4recent #likeme #likeforlike #instachile #lfl #picoftheday #nature #focus #explore #vsco #capture #travel #snapshot #sky

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Zaragas (@zardim) στις

Τα απότομα βράχια και τα δέντρα κυριολεκτικά γαντζωμένα πάνω σε αυτά, δίνουν μια ιδιαίτερη δυναμική στο τοπίο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

We present the photo of the day Photo by @georgebozouris Use #mavicclubgr to be featured #greece #drone #droneoftheday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greek Mavic Club (@greek_mavic_club) στις

Γνωρίστε καλύτερα το Αλωνάκι μέσα από το υπέροχο βίντεο της ομάδας του epirustravel.eu

Πώς να πάω: Για να πάτε στο Αλωνάκι, αρκεί να ακολουθήσετε τις πινακίδες που αρχίζουν κιόλας από την εθνική οδό Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας. Το Αλωνάκι βρίσκεται δίπλα από την «σκάλα του Οδυσσέα». Στην παραλία φτάνει κανείς κατηφορίζοντας ένα χωμάτινο μονοπάτι με σκόρπια σκαλάκια.

Κουρούτα, Ηλεία
Σε πολλή κοντινή απόσταση από την Αμαλιάδα, στο Νομό Ηλείας, βρίσκεται ο οικισμός Κουρούτα. Είναι ένα μικρό παραθαλάσσιο χωριό φημισμένο για την εκπληκτική παραλία με πεντακάθαρα νερά!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

50 shades of blue ️️️ Photo credits @helenpatrinou Check our Tours in our website: www.greektours.eu #greece #amaliada #kourouta #beach #sea #waves #view #summer #tourism #travel #summer #taxi #tour #travelphotography #greektours

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GreekTours (@greektours) στις

Η επονομαζόμενη «Μύκονος της Πελοποννήσου» είναι κοσμοπολίτικη, οργανωμένη, με αναρίθμητες επιλογές διασκέδασης, φαγητού και καφέ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Τώρα Κουρούτα αγαπημένη πανέμορφη #κουρουτα #summer2020 #kourouta #ilovekourouta #greece #insta #amaliada #kouroutabeach #Mykourouta #sky #sea #Covidfree

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη I ❤️ kourouta (@ilovekourouta) στις

Εσείς απλά διαλέγετε σε ποια γωνιά θέλετε να κάτσετε για να απολαύσετε το μπάνιο σας και σίγουρα θα σας περιμένει μια ξαπλώστρα και ομπρέλα από τις εκατοντάδες που υπάρχουν.

Γαλάζια σημαία και εδώ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ποιότητα της θάλασσας και των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Σημείο αναφοράς κάθε καλοκαίρι και το γειτονικό Παλούκι που αποτελεί επίσης μια πολύ καλή επιλογή.

Πώς να πάω: Η πρόσβαση στην παραλία γίνεται μέσω της νέας εθνικής οδού Πατρών-Πύργου.

Πηγή