Ύμνοι του Conde Nast Traveller σε ελληνικά νησιά

Με αναφορές στη Σύρο, τη Μήλο, την Τήνο, την Αμοργό και σε άλλα ελληνικά νησιά το Conde Nast Traveller  “ταξιδεύει” νοερά τους αναγνώστες του με ένα ρεπορτάζ για τα μαγευτικά τοπία και την πλούσια γαστρονομία, εξαίροντας την ασφάλεια χάρη στα μέτρα κατά της πανδημίας και προσθέτει:

“Ενώ τα ελληνικά νησιά έχουν κλείσει για μη μόνιμους κατοίκους από τα μέσα Μαρτίου, οι περιορισμοί στην κυκλοφορία χαλαρώνουν από τις 4 Μαΐου και η Ελλάδα ελπίζει να καλωσορίσει επισκέπτες από το εξωτερικό μέχρι τον Ιούλιο. Χάρη σε ένα άμεσο και αυστηρό κλείδωμα, η Ελλάδα έχει αποφύγει τα χειρότερα από την πανδημία, οπότε είναι ένα από τα ασφαλέστερα μέρη για να ταξιδέψετε μόλις ανοίξουν τα σύνορα. Είτε ονειρεύεστε να επιστρέψετε στο αγαπημένο σας ελληνικό νησί είτε να ξεκινήσετε μια οδύσσεια γύρω από το αρχιπέλαγος, αυτά τα βιβλία, ταινίες, τραγούδια και συνταγές θα σας φέρουν σε μια ξέγνοιαστη, ηλιόλουστη διάθεση”.

Το ρεπορτάζ  με τίτλο “πώς να επισκεφθείτε τα ελληνικά νησιά χωρίς να φύγετε από το σπίτι”, παρουσιάζει και τόπους όπου γυρίστηκαν ταινίες και ολοκληρώνεται με παλαιότερο video με τα 23 καλύτερα νησιά.

Πηγή