Κέντρο Νεότητας: Πασχαλινή Κατασκήνωση στο σπίτι!

Μια έκπληξη της τελευταίας στιγμής:

Μικροί και μεγάλοι περιμένουν αυτές τις μέρες την «Πασχαλινή Κατασκήνωση στην πόλη… Επειδή όμως Μένουμε Σπίτι, προστατεύοντας τα αγαπημένα μας πρόσωπα κι εμάς τους ίδιους, τα στελέχη των Εκκλησιαστικών Κατασκηνώσεων της Ι. Μ. Λευκάδος και Ιθάκης ετοίμασαν με αγάπη και μεράκι μια ΕΚΠΛΗΞΗ της τελευταίας στιγμής!

Την Πασχαλινή Κατασκήνωση… στο σπίτι, μια ολόκληρη ιστοσελίδα με ιδέες και προτάσεις γιορτινές για κάθε μέρα της Μεγάλης Εβδομάδας από το Σάββατο του Λαζάρου μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα.

Καθημερινά, στις 12 το μεσημέρι περίπου, την ώρα που κανονικά άρχιζε τις άλλες χρονιές το δίωρο κατασκηνωτικό μας πρόγραμμα, θα «ανεβαίνει» στην ιστοσελίδα: https://spiti.imli.gr το υλικό της αντίστοιχης μέρας, προσκαλώντας παιδιά και γονείς να δουν βίντεο, να ακούσουν ιστορίες, να μαγειρέψουν, να ετοιμάσουν κατασκευές, να απαντήσουν σε παιχνίδια ερωτήσεων, να συναρμολογήσουν παζλ… να πάρουν το μήνυμα της κάθε ημέρας!

Σε ειδικούς συνδέσμους μπορεί κανείς να βρει τις προσευχές και τα τραγούδια της κατασκήνωσής μας, κείμενα βοηθητικά για τους γονείς ή να παρακολουθήσει σε ζωντανή μετάδοση τις ιερές ακολουθίες από τον Ι. Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας Λευκάδος.

Ακόμη, μπορούν να στείλουν στο e-mail: neotita_lefkas@yahoo.gr  φωτογραφίες, βίντεο και ανταποκρίσεις από όσα θα δημιουργούν στην φετινή, σπιτική Κατασκήνωση!

Διότι, όπως λέει στον πατρικό χαιρετισμό του ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Θεόφιλος, «όλα το φετινό Πάσχα είναι διαφορετικά, αλλιώτικα… Κι η Πασχαλινή Κατασκήνωση ακόμη που τόσο περιμένατε και φέτος γίνεται αναγκαστικά «στο σπίτι», διαδικτυακή – ηλεκτρονική. Ένα όμως δεν αλλάζει: η Θυσία του Χριστού μας πάνω στον Σταυρό και η θριαμβευτική Ανάστασή Του! «Σταυρόν γαρ υπομείνας δι’ ημάς, θανάτω θάνατον ώλεσεν».

Καλή Κατασκήνωση σε όλους!

 Από τις Εκκλησιαστικές Κατασκηνώσεις «Η Φανερωμένη» και το Κέντρο Νεότητας της Ι. Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης