Αναστέλλεται για τις επόμενες 15 μέρες η κανονική λειτουργία των Οδοντιατρείων στη Λευκάδα

Ανακοινωση  Οδοντιατρικού Συλλόγου Λευκάδας

Σε σχέση με την εξελισόμενη  πανδημία από τον κορωνοϊό το  Δ.Σ. του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λευκάδας ομόφωνα αποφάσισε και ανακοινώνει τα εξής:

  • Αναστέλλεται για τις επόμενες 15 μέρες η κανονική λειτουργία των Οδοντιατρείων στη Λευκάδα. Οι οδοντίατροι θα δέχονται μόνο τα απολύτως αναγκαία έκτακτα περιστατικά κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.
  • Για τα ήδη υπάρχοντα σε εξέλιξη ραντεβού ο καθένας/ καθεμιά να επικοινωνήσει με την/ τον οδοντίατρό του ώστε να αποφασίσουν αν θα ολοκληρωθεί όποια εργασία βρίσκεται σε εξέλιξη ή αν θα μπορούσε να αναβληθεί.
  • Είμαστε σα σύλλογος σε συνεχή επαφή με την Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία και στη διάθεση κάθε αρμόδιου φορέα, σε τοπικό επίπεδο,για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού στην κοινότητα.
  • Υπάρχει η ανάγκη όλοι μας να ακολουθούμε τις όδηγίες του ΕΟΔΥ. Ενόψει όμως της αναμενόμενης αύξησης των κρουσμάτων και κατ επέκταση της αυξανόμενης ζήτησης για κρεβάτια εντατικής θεραπείας  ζητάμε την πλήρη στελέχωση του Νοσοκομείου Λευκάδας καθώς  και την στελέχωση και λειτουργεία  της μονάδας εντατικής θεραπείας με υλικα και ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες ΤΩΡΑ.

Οδοντιατρικός Σύλλογος Λευκάδας