Ηπειρώτικα τοπία σε ινδική ταινία θρίλερ του Bollywood

Το Bollywood ανακάλυψε τα χιονισμένα τοπία του Ζαγορίου, τις μοναδικές κολυμπήθρες στο Πάπιγκο, την πολύχρωμη Πάργα και τα μαγευτικά τοπία στα Σύβοτα.

Το Bollywood ανακάλυψε τα χιονισμένα τοπία του Ζαγορίου, τις μοναδικές κολυμπήθρες στο Πάπιγκο, την πολύχρωμη Πάργα και τα μαγευτικά τοπία στα Σύβοτα.

Τα γυρίσματα του θρίλερ

Ολα αυτά όπως κι άλλα τοπία της Ελλάδας αποτέλεσαν το φυσικό σκηνικό για τα γυρίσματα του θρίλερ με τον τίτλο Mushkil.

Τα τοπία αυτά άλλωστε είναι που αποσπούν τις καλύτερες κριτικές εδώ και λίγο καιρό που προβάλλεται η ταινία, δείχνοντας ότι η καλύτερη προβολή και διαφήμιση για έναν τόπο είναι ο κινηματογράφος.

Ολα αυτά συμβαίνουν εν αναμονή της άλλης μεγάλης και πολλά υποσχόμενης χολιγουντιανής παραγωγής που είχε φέρει στο Τσεπέλοβο τους διάσημους Ουάσιγκτον. Η ταινία του Χόλυγουντ, που το μεγαλύτερο μέρος της έχει γυριστεί και πάλι στο Ζαγόρι, αναμένεται στους κινηματογράφους τους επόμενους μήνες.

Το Bollywood ωστόσο είχε έρθει στην Ηπειρο ένα χρόνο νωρίτερα. Εκανε τα γυρίσματα το 2018.

Μοναδικές εικόνες

Ο φημισμένος ινδός παραγωγός Ραβίντερ Ντάρια επέλεξε να πραγματοποιήσει στην Ηπειρο μεγάλο μέρος των γυρισμάτων του θρίλερ.

Πρόκειται για ταινία τρόμου, η οποία «παντρεύει» την Ανατολή και τη Δύση, προβάλλοντας ταυτόχρονα τις μοναδικές εικόνες του ηπειρώτικου τοπίου.

Ο Ραβίντερ Ντάρια δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στον ινδικό κινηματογράφο και οι ταινίες του έχουν σημειώσει μεγάλες εισπρακτικές επιτυχίες.

Για τα γυρίσματα της ταινίας είχαν έρθει στην Ελλάδα 45 άτομα από την Ινδία, παραγωγοί, σκηνοθέτες, ηθοποιοί, και άλλοι.

Ανάμεσά τους, οι διάσημοι ινδοί ηθοποιοί Κουνάλ Ρόι Καπούρ και οι τρεις νεαρές ηθοποιοί Νάζια Χουσεΐν, Αρτσένα Σαστρί και Σάφακ Ναζ.

Πηγή: epiruspost

Πηγή