Δήμος Λευκάδας: Ευχαριστήριο για την υλοποίηση της θεματικής έκθεσης με τα ανακυκλώσιμα υλικά στην πλατεία Μαρκά

Ο Δήμος Λευκάδας εκφράζει θερμές ευχαριστίες για την υλοποίηση της θεματικής έκθεσης με τα ανακυκλώσιμα υλικά στην πλατεία Μαρκά, στα άτομα που συμμετείχαν εθελοντικά στις κατασκευές και στις παρακάτω συλλογικότητες: στην καρναβαλική ομάδα Group 7, στον Φιλανθρωπικό Σύλλογο Λευκάδας «Φάρος», στην ποδοσφαιρική ομάδα «Πανλευκάδιος», στον Μουσικοφιλολογικό Όμιλο Λευκάδας «Ορφεύς».

Ευχαριστούμε για την σημαντική βοήθειά τους την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Ανακύκλωσης «Λευκογαία» και ιδιαίτερα τον κ. Θωμά Ρομποτή, καθώς και την εταιρεία Nestlé Waters και το εργοστάσιο του φυσικού μεταλλικού νερού «Κορπή».

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την Εικαστικό κα Tia Bley η οποία ανέλαβε με αγάπη, επιμονή και συνέπεια την επιμέλεια των κατασκευών του Δήμου.

Οφείλουμε ιδιαίτερη μνεία στον Μουσικοφιλολογικό Όμιλο Καρυάς «Απόλλων», στον Πολιτιστικό Σύλλογο Καλαμιτσίου «Νερόμυλος» και στον Αθλητικό-Μορφωτικό και Πολιτιστικό Όμιλο Αγίου Πέτρου, για τις χριστουγεννιάτικες κατασκευές με ξύλα και θαλασσόξυλα που σε συνεργασία και με τα τοπικά συμβούλια δημιούργησαν μια πιο γιορτινή ατμόσφαιρα στους οικισμούς.

Δείτε σε βίντεο τα χριστουγεννιάτικα στολίδια στην πλατεία Μαρκα