Αύριο Τρίτη 17 Δεκεμβρίου η ανοικτή συνάντηση εργασίας για το ΕΣΠΑ

Αύριο, Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2019, και ώρα 11:00 π.μ., στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Διοικητηρίου της Π.Ε. Λευκάδας, παρουσία της Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Ρόδης Κράτσα-Τσαγκαροπούλου, αρμοδίων Αντιπεριφερειαρχών και στελεχών της Ενδιάμεσης Υπηρεσίας Διαχείρισης (ΕΥΔ) της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, η ανοικτή συνάντηση εργασίας για την πορεία υλοποίησης των έργων που έχουν ενταχθεί στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα (ΠΕΠ) «Ιόνια Νησιά 2014-2020», αλλά και τον προγραμματισμό για το νέο ΕΣΠΑ 2021-2027.

Η συνάντηση απευθύνεται σε φορείς και δικαιούχους (Περιφέρεια, Δήμους, Μητρόπολη, Μαρίνα, Λιμενικά Ταμεία, Νοσοκομείο, Ακαδημαϊκή και Εκπαιδευτική κοινότητα, Επιμελητήρια και επαγγελματικές ενώσεις, φορείς της Επιχειρηματικότητας, γεωργικοί συνεταιρισμοί, Περιβαλλοντικοί φορείς, κλπ.). Η συνάντηση είναι ανοικτή στους ενδιαφερόμενους πολίτες.

Δείτε το βίντεο «Ευρυζωνικές Υπηρεσίες σε μικρά χωριά στην Ελλάδα» της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του EuroNews, στο σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=Mn9UyRUuz1E