1o Σεμινάριο παιδικού θεατρικού εργαστηρίου από τον Σύλλογο «Τερψιχόρη»
Κυριακή 10 Νοεμβρίου
Σεμινάριο θεατρικού παιχνιδιού, αυτοσχεδιασμού και βασικών αρχών υποκριτικής για νήπια,παιδιά και εφήβους με την Κατερίνα Καραδήμα!

Πρόκειται για ένα δημιουργικό δίωρο, όπου ο μαθητής, μικρός ή μεγάλος καλείται να παίξει με τα εκφραστικά του μέσα και να ανακαλύψει μέχρι που μπορεί να μας ταξιδέψει η φαντασία! Παιχνίδια με το σώμα,την έκφραση, το λόγο, ασκήσεις επικοινωνίας συγκέντρωσης, συνενοχής και πολλά άλλα που θα μας φέρουν πιο κοντά στο θέατρο και στη χαρά του να δημιουργείς ένα χαρακτήρα, μια ιστορία, μία συνθήκη παιχνιδιού. Άνετα ρούχα, καλτσάκια, χαμόγελο και ξεκινάμε!

Λίγα λόγια για την Κατερίνα Καραδήμα
Η Κατερίνα Καραδήμα είναι ηθοποιός-σκηνοθέτης και εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού. Έχει σπουδάσει υποκριτική στην Δραματική σχολή ΙΑΣΜΟΣ του Βασίλη Διαμαντόπουλου (2002) και έχει παρακολουθήσει τους τρεις κύκλους σπουδών, σκηνοθεσία και υποκριτική, διδακτική του θεάτρου και θεατρική αγωγή και θεατρική εμψύχωση στο τμήμα Θεατρολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχει ασχοληθεί με το παιδικό και το βρεφικό θέατρο ως ηθοποιός και σκηνοθέτης. Από το 2003 έχει διδάξει θεατρικό παιχνίδι, αυτοσχεδιασμό, δραματοποίηση κειμένων και παραμυθιών και υποκριτική σε όλες τις ηλικιακές βαθμίδες (από 5 ετών έως ενήλικες).

Τέλος, έχει ιδρύσει και διευθύνει καλλιτεχνικά το Μικρό Θέατρο στο Αγρίνιο από το 2009, μια θεατρική σκηνή που λειτουργεί ως εργαστήρι και ως θέατρο που φιλοξενεί επαγγελματικές παραστάσεις και δημιουργεί δικές του παραγωγές.

Πληροφορίες τηλεφωνικώς: 6971880813

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.