Εργαστήρια Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας από την Equal Society

11 & 12 Οκτωβρίου τα νέα εργαστήρια Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας από την Equal Society

Το επίσημο Κέντρο Στήριξης Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας, «Social Value» της Equal Society επιστρέφει με δύο νέα Θεματικά Εργαστήρια Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας, την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στις 19.00 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του επιμελητηρίου Λευκάδας.

Σε ένα πλούσιο διήμερο οι ειδικοί θα παρουσιάσουν διαδραστικά τα βήματα για τη διαμόρφωση ενός σωστού καταστατικού ενώ θα περιγράψουν με σαφήνεια τις ουσιαστικές διαφορές και τα προτερήματα μιας Κοινωνικής Επιχείρησης σε σύγκριση με μια εμπορική εταιρία.

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν πρακτικές γνώσεις και σταδιακά παρακολουθώντας τον πρώτο κύκλο των συνολικά 10 εργαστηρίων θα ενημερωθούν για τις δυναμικές επιλογές που υπάρχουν στη Λευκάδα, αλλά και τη βιωσιμότητα των τοπικών κοινωνικών επιχειρήσεων.

Να σημειωθεί ότι το Κέντρο Στήριξης Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας «Social Value» στη Λευκάδα είναι ένα από τα 15 επίσημα κέντρα που λειτουργούν σ’ όλη την Ελλάδα, υπό τη στήριξη του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Ειδική Γραμματεία Κοινωνικής & Αλληλέγγυας Οικονομίας.

Δηλώσεις συμμετοχής / Πιστοποιητικό συμμετοχής

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Όσοι ολοκληρώσουν τον Κύκλο των Θεματικών Εργαστηρίων θα λάβουν σχετικό πιστοποιητικό συμμετοχής.

Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με το Κέντρο Στήριξης Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας, Social Value της Equal Society οδός Ι. Γαζή 12 στο τηλέφωνο: 26453 02011.