Νέες συμμετοχές στα τμήματα του Ορφέα

Με την κατά γενική ομολογία εξαιρετική εμφάνιση του Χορευτικού Τμήματος Παραστάσεων του “Ορφέα” στην 59η διοργάνωση του Φεστιβάλ Φολκλόρ Λευκάδας, έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η φετινή περίοδος. Το Δ.Σ του “Ορφέα” ευχαριστεί θερμά τους δασκάλους όλων των τμημάτων για τη συνεργασία, τους γονείς και τους μαθητές για την εμπιστοσύνη και όλο τον κόσμο της Λευκάδας για την αγάπη και την αποδοχή των δράσεων του Ομίλου.

Σε λίγες μέρες η νέα σχολική περίοδος ξεκινάει, με εγγραφές και νέες συμμετοχές στα τμήματα του Ορφέα, στην Παιδική και την Νεανική μας Χορωδία, την Μικτή Χορωδία  ενηλίκων, τα Χορευτικά μας Τμήματα, που φέτος εκτός απ’ τα παιδικά και των Παραστάσεων ξεκινάει και τμήμα αρχαρίων (ενηλίκων), και βέβαια το Τμήμα Εκμάθησης Μουσικών Οργάνων με μαθήματα κιθάρας, βιολιού, Πιάνου, Μαντολίνου, Κοντραμπάσου, ηλεκτρικού μπάσου και Μουσικοθεωρητικά μαθήματα.

Σας προσκαλούμε λοιπόν να πλαισιώσετε τα τμήματά και τις δράσεις μας και ευχόμαστε από καρδιάς σε παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς, Καλή Νέα Σχολική Χρονιά, με Υγεία, Πρόοδο, Ήθος και πάνω απ’ όλα Ομαδικό Πνεύμα!!!»

Το Δ.Σ  του “Ορφέα” Λευκάδας