Έναρξη εγγραφών στο χορευτικό τμήμα του «Ορφέα»

Έναρξη της χορευτικής περιόδου 2019-2020 την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου

Πληροφορίες-εγγραφές: Παπουτσόπουλος Σπύρος (6986027116) & Χατζηπαππά Δήμητρα (6943109042)

Με την εξαιρετική εμφάνιση του Χορευτικού Τμήματος Παραστάσεων του Ορφέα στην 57η διοργάνωση του Φεστιβάλ Φολκλόρ Λευκάδας, έκλεισε, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, η περίοδος 2018-2019. Το Δ.Σ του Ορφέα ευχαριστεί θερμά τους δασκάλους όλων των τμημάτων για την συνεργασία, τους γονείς και τους μαθητές για την εμπιστοσύνη και όλο τον κόσμο της Λευκάδας για την αγάπη και την αποδοχή των δράσεων του Ομίλου.

Σε λίγες μέρες η νέα σχολική χρονιά ξεκινάει και για τον Ορφέα, με εγγραφές και νέες συμμετοχές στα τμήματα της Παιδικής και της Νεανικής μας Χορωδίας, στην Μικτή Χορωδία ενηλίκων, στα Χορευτικά μας Τμήματα, που φέτος εκτός απ’ τα παιδικά και Παραστάσεων ξεκινάει και τμήμα αρχαρίων (ενηλίκων), και βέβαια στο Τμήμα Εκμάθησης Μουσικών Οργάνων με μαθήματα κιθάρας, βιολιού, Πιάνου, Μαντολίνου, Κοντραμπάσου, Ηλεκτρικής Κιθάρας και Μουσικοθεωρητικά μαθήματα.

Σας προσκαλούμε λοιπόν να πλαισιώσετε τα τμήματα και τις δράσεις του Ορφέα και ευχόμαστε από καρδιάς σε παιδιά, γονείς και δασκάλους, Καλή Νέα Σχολική Χρονιά, με Υγεία, Πρόοδο, Ηθος και πάνω απ’ όλα Ομαδικό Πνεύμα!

Το Δ.Σ του Ορφέα

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο