Υπεγράφη η σύμβαση του έργου βελτίωσης αθλητικών εγκαταστάσεων του 2ου & 3ου Δημοτικού Σχολείου Λευκάδας

Υπεγράφη την Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019, η σύμβαση του έργου με τίτλο: «ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ “ΕΜΑΥΤΙΩΝ” ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΥΛΕΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ 2ου ΚΑΙ 3ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ», προϋπολογισμού 50.000€.

Με το έργο αυτό θα γίνουν εργασίες για τη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του σχολικού συγκροτήματος του 2ου – 3ου Δημοτικού σχολείου Λευκάδας.

Συγκεκριμένα, θα αντικατασταθεί η ασφαλτική επίστρωση του αύλειου χώρου που φιλοξενεί τα γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ του σχολικού συγκροτήματος, η οποία έχει φθαρεί. Θα δοθούν οι κατάλληλες κλίσεις για την διευθέτηση των όμβριων υδάτων και η επέκταση του δικτύου ομβρίων και θα επιστρωθεί με νέα ασφαλτική στρώση.

Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί  η οριοθέτηση και βελτίωση των γηπέδων μπάσκετ και βόλεϊ με την κατασκευή ελαστικοσυνθετικού τάπητα πάχους 3 – 4 mm, πάνω στον νέο ασφαλτοτάπητα εξωτερικών γηπέδων αθλοπαιδιών εγκεκριμένου από την ITF.

Τέλος θα ακολουθήσει η αντικατάσταση του εξοπλισμού, ώστε τα εν λόγω γήπεδα να καταστούν λειτουργικά και να μπορούν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες του σχολικού συγκροτήματος

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ