Pet-friendly ξενοδοχεία με πολυτελείς υπηρεσίες για τους τετράποδους φίλους

Pet-friendly ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο παρέχουν υπηρεσίες για τους τετράποδους φίλους μας.

Για τους ιδιοκτήτες κατοικιδίων είναι αρκετά δύσκολο να βρουν κατάλυμα που όχι μόνο να δέχεται τους αγαπημένους τετράποδους φίλους τους, αλλά να τους φροντίζει ισάξια. Πολλοί ιδιοκτήτες αναγκάζονται να αφήνουν τα κατοικίδιά τους σε πανσιόν φιλοξενίας κατοικιδίων και να τα αποχωρίζονται στις διακοπές τους.

Επιτέλους, κάποια ξενοδοχεία παρέχουν την δυνατότητα στους ιδιοκτήτες κατοικιδίων να τα έχουν μαζί τους. Αυτή η δυνατότητα αποτελεί μια αφενός φθηνότερη λύση και αφετέρου πολύ πιο ευχάριστη. Ενώ, κάποια ξενοδοχεία επιτρέπουν με την ύπαρξη των κατοικιδίων συνήθως είναι για μικρά ζωάκια και με πολλούς περιορισμούς.

Τα παρακάτω ξενοδοχεία, που θα αναφερθούν ενδεικτικά, όχι μόνο δέχονται με ανοιχτές αγκάλες τα κατοικίδια σας αλλά θα τους παρέχουν και υπηρεσίες 5 αστέρων.

Kimpton Hotel Monaco στο Σιάτλ

Οι κανονισμοί του ξενοδοχείου Kimpton για τα κατοικίδια είναι πολύ απλοί. Αν το κατοικίδιό σας χωράει να περάσει από την είσοδο τότε είναι ευπρόσδεκτο. Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο δέχεται από σκύλους και γάτες έως γουρουνάκια, λάμα και κατσίκες.

Υπάρχει μάλιστα στο ξενοδοχείο ένας σκύλος-πρόεδρος ο οποίος υποδέχεται τα κατοικίδια.

Fairmont στο Σαν Φρανσίσκο

Το πολύ γνωστό αυτό ξενοδοχείο δέχεται όλων των ειδών τα κατοικίδια αρκεί μόνο να τους ενημερώσετε εκ των προτέρων έτσι ώστε να ετοιμάσουν μια πολυτελή υποδοχή για τους μικρούς σας φίλους.

NIZUC στο Μεξικό

Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο όχι μόνο προσφέρει άνετη διαμονή για εσάς και το κατοικίδιό σας αλλά και ειδικό μενού κατοικιδίων, για να έχει την ευκαιρία ο τετράποδος φίλος σας να δοκιμάσει την τοπική κουζίνα.

Το NIZUC προσφέρει επίσης κρεβάτι, μπολάκια και νερό στα κατοικίδιά σας καθ’όλη την διάρκεια της διαμονής σας.

Eden Roc Cap Cana στην Δομινικανή Δημοκρατία

Το Eden Roc Cap Cana είναι το μοναδικό ξενοδοχείο 5 αστέρων δίπλα στην θάλασσα, με σουίτες και ιδιωτική παραλία, που παρέχει «βασιλικές υπηρεσίες» για τα κατοικίδιά σας.
Το ξενοδοχείο αυτό μάλιστα έχει και VIP service.

Coworth Park στο Ηνωμένο Βασίλειο

Το Coworth Park είναι ένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία στην Αγγλία. Παρέχει πληθώρα υπηρεσιών, ανάμεσα στις οποίες είναι και οι δραστηριότητες με άλογα.

Για όσους επιθυμούν να μείνουν στο ξενοδοχείο παρέα με το άλογό τους, υπάρχουν ειδικές υποδομές που ξεκινούν από τις 70 λίρες την βραδιά.

Le Bristol στο Παρίσι

Το ξενοδοχείο Le Bristol μπορεί να έχει μια γάτα μόνιμη κάτοικο, ωστόσο υποδέχεται ευχαρίστως όλους τους τετράποδους φίλους σας, στους οποίους παρέχουν τις ίδιες ανέσεις με αυτές των ιδιοκτητών τους.

Ένα ασημένιο μπολάκι με παγωμένο νερό Evian, καθώς επίσης και μπισκοτάκια με το μονόγραμμα του ξενοδοχείου, είναι μόνο ένα δείγμα των παροχών του προς τα κατοικίδια.

The Hoxton στο Άμστερνταμ

Το ξενοδοχείο Hoxton όχι μόνο υποδέχεται θερμά τα κατοικίδιά σας έχει λανσάρει μάλιστα ένα ειδικό εγχειρίδιο στο οποίο μεταφράζονται τα γαυγίσματα και τα νιαουρίσματα έτσι ώστε να μπορείτε να καταλάβετε τι σας ζητά ο μικρός σας φίλος.

Επίσης, προσφέρει στα κατοικίδια όλων των ειδών τις ανέσεις και δικό τους καρτελάκι «Μην ενοχλείτε» για όταν ξεκουράζονται.

The Langham στο Σύδνεϋ

Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο είναι ένα από τα πιο πολυτελή του Σύδνεϋ που δέχονται κατοικίδια. Προσφέρει κρεβατάκι, μπολάκια, λιχουδιές και μενού για όλων των ειδών τα ζωάκια.

Επίσης, παρέχεται υπηρεσία σπα για τους μικρούς σας φίλους με ειδικά προϊόντα περιποίησης κατοικιδίων.

Kai Kinugawa στην Ιαπωνία

Το Kai Kinugawa είναι ένα ξενοδοχείο το οποίο παρέχει υπηρεσίες χαλάρωσης και ευεξίας μέσα στην απόλυτη πολυτέλεια. Επισκέπτες και κατοικίδια έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν ένα όμορφο περιβάλλον και να ξεκουραστούν παρέα.

Οι παροχές για τα κατοικίδια περιλαμβάνουν ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια στα οποία υπάρχουν πετσέτες, μπολάκια, ιδιωτική αυλή και ιδιωτικό λουτρό.

Πηγή: CNN.com

Πηγή