«Πανσέληνος στην απλωσιά της αγάπης» στο Κάστρο της Βόνιτσας

Την Τρίτη 13 Αυγούστου και ώρα 21:30 στο πρώτο επίπεδο του Κάστρου της Βόνιτσας, στο «Κάστρο των 18 Εθνοτήτων» ο Δημήτρης Βερύκιος η Ντομένικα Ρέγκου και η παρέα τους θα παρουσιάσουν υπό το φως του Αυγουστιάτικου φεγγαριού την μουσικοποιητική παράσταση «Πανσέληνος στην απλωσιά της αγάπης».

Θα παρουσιαστούν ποιήματα μεγάλων Ελλήνων και ξένων ποιητών και τραγούδια αγαπημένα από ένα πλατύ ρεπερτόριο, αγκαλιάζονται με τρόπο που αναδεικνύει την διαδρομή του Ανθρώπου με φόντο τ’ ολόγιομο φεγγάρι!

Με αφετηρία την ανάγκη μας να εκφραστούμε προσωπικά, απλά και ειλικρινά και με οδηγό την αγάπη μας για την υψηλή Ποίηση τραγουδάμε αναζητώντας ό,τι μας ενώνει και μας συγκινεί στο φως της πανσελήνου!

Ένα μουσικό ταξίδι με Ποιητικές πραμάτειες βήμα-βήμα ανάμεσα στα πράγματα και στις υπάρξεις, χωρίς να τα χωρίσουμε, αλλά ενώνοντάς τα με την ανιδιοτελή απλωσιά της αγάπης!

Σας περιμένουμε σε μια μαγική βραδιά γεμάτη φεγγαρόφως για να απολαύσετε τραγούδια αγαπημένα και ποιητικές γέφυρες στο φως του Φεγγαριού. Συνδιοργανωτής και συμπαραστάτης της εκδήλωσης είναι για άλλη μια φορά η Εφορία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκαδας.

Εκ του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου Βόνιτσας
Ο Πρόεδρος
Αποστολάκης Παντελής

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο