Είστε έτοιμοι για το πρώτο rollercoaster εν πλω;

Ένα εντυπωσιακό «τρενάκι του τρόμου» για τους λάτρεις της αδρεναλίνης κατασκευάζεται πάνω στο κρουαζιερόπλοιο «Mardi Gras» το οποίο θα κάνει το παρθενικό του ταξίδι τον Οκτώβριο του 2020

Ισχυρές δόσεις αδρεναλίνης υπόσχεται να χαρίσει προσεχώς στους επιβάτες της η Carnival Cruise Line η οποία και ανακοίνωσε ότι στο υπό κατασκευή κρουαζιερόπλοιο «Mardi Gras», που θα παραδοθεί το 2020, θα τοποθετηθεί το πρώτο roller coaster εν πλω.

Οπως αναφέρει το People, το roller coaster, το οποίο κατασκευάζεται από τη γερμανική εταιρεία Maurer Rides, ονομάζεται «Bolt: Ultimate Sea Coaster» και θα επιτρέπει σε δύο αναβάτες κάθε φορά να βιώσουν μία μοναδική εμπειρία, με πανοραμική θέα 360 μοιρών στο απέραντο γαλάζιο του ωκεανού.

Το μέγιστο ύψος του θα αγγίζει τα 62 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας και η μέγιστη ταχύτητα του οχήματος θα φτάνει τα 65 χλμ./ώρα.

Το κρουαζιερόπλοιο «Mardi Gras»

Η διαδρομή θα έχει μήκος σχεδόν 300 μέτρα, ενώ στο όχημα οι δύο αναβάτες θα μπορούν να ελέγξουν μέχρι και την ταχύτητα.

Η εταιρεία που το σχεδίασε έχει ενσωματώσει όλα τα στοιχεία ενός τυπικού… στεριανού rollercoaster, δηλαδή απότομες περιστροφές, ταχείες πτώσεις και εξόδους με θέα τη θάλασσα, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως το τρενάκι θα περνάει γύρω από το τεράστιο κεντρικό φουγάρο του πλοίου!

Το «Mardi Gras», που θα είναι και το πρώτο κρουαζιερόπλοιο στη Βόρεια Αμερική που θα τροφοδοτείται με υγροποιημένο φυσικό αέριο (LNG), θα πραγματοποιήσει το παρθενικό του ταξίδι τον Οκτώβριο του 2020.

Δείτε στο βίντεο που δημοσιοποίησε η εταιρεία:

Πηγή

1 Σχόλιο

Τα σχόλια είναι κλειστά