«Η Πεντάμορφη και το Τέρας» στο Ανοιχτό Θέατρο Λευκάδας

Δευτέρα 29 Ιουλίου
Ώρα 21:00
Ανοιχτό Θέατρο Λευκάδας

Προπώληση: 7€ στο Πνευματικό Κέντρο και το Vathis Kiosk
Ταμείο 9€

Μία νέα παραγωγή λοιπόν της Παιδικής Σκηνής Γιάννη Χριστόπουλου έρχεται να προστεθεί στο κρίκο με τα γνωστά παραμύθια και λογοτεχνικά έργα που έχει παρουσιάσει όλα αυτά τα χρόνια με μεγάλη επιτυχία.

«Η Πεντάμορφη και το Τέρας» ένα έργο το οποίο μεγάλωσε γενιές και γενιές,  έγραψε το 1870 η μυθιστοριογράφος Σουζάν Μπαρμπό Ντε Βιλενέβ,  με καταγωγή από την πόλη του Φωτός, αυτή την υπέροχη ιστορία αγάπης που διαδραματίζεται σε ένα μικρό χωριό της Γαλλίας θα έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν μικροί και μεγάλοι εμπλουτισμένη με πολύ μουσική – χόρο – τραγούδι- γέλιο- θέαμα στη μεγάλη περιοδεία που θα πραγματοποιήσει ο Θίασος σε όλη την Ελλάδα.

Λίγα λόγια για το έργο:
Πότε μεγαλύτερη αξία η ομορφιά; Όταν βρίσκετε στη ψυχή και το σώμα η την ψυχή και την καρδιά; Τι είναι όμορφο και τι άσχημο; Τις απαντήσεις θα ανακαλύψουν τα παιδιά μέσα απ’ την παράσταση. Το έργο είναι ένας ύμνος της αγνής και άδολης αγάπης, ενώ παράλληλα διανθίζεται με κωμικές και απρόσμενες καταστάσεις, κάνοντας την παρακολούθησή του ακόμα πιο ευχάριστη.

Συντελεστές:
Παίζουν οι ηθοποιοί: Νίκος Αναδιώτης, Ευγενία Τσαούση, Στέλλα Μπονάτσου, Αντώνης Ταμβακάς και ο Αργύρης Σαζακλής

Διασκευή-Σκηνοθεσία: Μπάμπης Κλαλιώτης
Mουσική: Γιάννης Ζουγανέλλης
Χορογραφίες: Αντώνης Βλάσης
Κοστούμια: ‘Μιχαήλ’
Σκηνικά: Χριστίνα Ασλάνογλου