Θέσεις εργασίας στη Λευκάδα από 11 έως 16/06/2019

Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society παρουσιάζει τις ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης για αυτή την εβδομάδα.

Η πληροφορία της εβδομάδας:
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ:ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΠΑ 2019-2020
Ξεκινάει από σήμερα και θα ολοκληρωθεί στις 28 Ιουνίου η ηλεκτρονική διαδικασία αιτήσεων για την δωρεάν φιλοξενία παιδιών στους παιδικούς σταθμούς μέσω του
προγράμματος ΕΣΠΑ 2019 – 2020 και στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι άνεργες μητέρες και οι εργαζόμενες (μισθωτές ή αυτοαπασχολούμενες) στον ιδιωτικό τομέα. Αποκλείονται οι δημόσιοι υπάλληλοι.

Κριτήρια επιλογής: είναι η οικογενειακή οικονομική κατάσταση (εισόδημα), η εργασιακή θέση της αιτούσας και η οικογενειακή τους κατάσταση (τρίτεκνες, πολύτεκνες, ΑΜΕΑ). Εκτός κριτηρίων είναι οι αιτούντες ΑΜΕΑ, των οποίων όλες οι αιτήσεις γίνονται δεκτές.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο γραφείο του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού EQUAL SOCIETY που βρίσκεται στην Κεντρική Πλατεία της Λευκάδας, στην οδό: Γουλιέλμου Δαίρπφελδ και Δημ. Βερροιώτη (είσοδος από Βούλη Βρεττού), 1ος όροφος, τηλέφωνο επικοινωνίας: 26450 22578. Email: equallefkada@gmail.com.

Κάθε εβδομάδα η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων βρίσκεται αναρτημένη και στο blog του Οργανισμού equalsociety.gr. Επίσης ενημερωθείτε για τις δράσεις της Equal Society και από τη σελίδα της στο Facebook.