ΔΕΠΟΚΑΛ: «9o καλοκαιρινό camp» σε Λευκάδα και Βασιλική

Πρόγραμμα Θερινής Δημιουργικής Απασχόλησης  παιδιών 4-15 ετών.

Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση ΔΕΠΟΚΑΛ σε συνεργασία με τον Δήμο Λευκάδας, προγραμματίζει να υλοποιήσει και εφέτος το πετυχημένο Πρόγραμμα «Καλοκαιρινό CAMP 2019» για τη Δημιουργική Απασχόληση παιδιών ηλικίας 4-15 ετών, στην διάρκεια των διακοπών σε Λευκάδα και Βασιλική.

Με το Πρόγραμμα «Καλοκαιρινό camp 2019» δίνουμε τη δυνατότητα και τη χαρά στα παιδιά, να απασχοληθούν δημιουργικά και να ψυχαγωγηθούν στις καλοκαιρινές διακοπές τους, υποστηρίζοντας τους εργαζόμενους ή μη γονείς του Δήμου μας και προσφέροντας παράλληλα απασχόληση σε ανέργους ή υπο-απασχολούμενους εκπαιδευτικούς.

Το Πρόγραμμα ξεκινά την Τρίτη 18 Ιουνίου και ολοκληρώνεται την Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019.

Τα παιδιά που θα παρακολουθήσουν το «Καλοκαιρινό camp» με την καθοδήγηση επιλεγμένων και έμπειρων εκπαιδευτικών, παιδαγωγών, γυμναστών και προπονητών, θα έχουν τη δυνατότητα να απασχοληθούν δημιουργικά σε πολλές δραστηριότητες όπως αθλητισμό, κολύμπι, θεατρικά παιγνίδια, μουσική, χορό, ζωγραφική, περιβαλλοντική-κυκλοφοριακή αγωγή, δημιουργία εντύπων, να πραγματοποιήσουν περιπάτους και εκδρομές, να περιηγηθούν σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, ρομποτική SΤΕΜ κλπ.

Στόχος μας είναι να εμπλουτίσουμε την καθημερινότητα των παιδιών, να βοηθήσουμε να αναπτύξουν πνευματικές και σωματικές ικανότητες, να μετέχουν σε ποικίλες δράσεις αλλά και να κοινωνικοποιηθούν αποκτώντας φιλίες και υπέροχες-μοναδικές αναμνήσεις.

Με στόχο πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα, παρακαλούμε να εκδηλώσετε έγκαιρα το ενδιαφέρον σας, προκειμένου να υπάρξει ο σωστός σχεδιασμός που θα μας βοηθήσει να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του Προγράμματος.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται καθημερινά από Πέμπτη 30 Μαΐου στα Γραφεία της ΔΕΠΟΚΑΛ και το Δημαρχείο Βασιλικής.

Τηλέφωνα : 2645360517 – 2645360547 (Λευκάδα), 2645361100 (Βασιλική)

Email: depokal@gmail.com                                                                        

ΔΕΠΟΚΑΛ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ