Ιταλοί δημοσιογράφοι και bloggers διαφημίζουν τις ομορφιές της Ελλάδας

Κεντρική εικόνα: Τουρίστες / φωτογραφία intimenews Νίκος Χριστοφάκης

Την Αθήνα, την Κέρκυρα και την Άνδρο πρόκειται να επισκεφθούν τις προσεχείς ημέρες Ιταλοί δημοσιογράφοι και bloggers, στο πλαίσιο δημοσιογραφικών ταξιδίων (press trips) και ταξιδίων εξοικείωσης (fam trips) που διοργανώνει η υπηρεσία ΕΟΤ Ιταλίας.

Ειδικότερα, από 7 έως τις 10 Μαΐου, την Αθήνα θα επισκεφθούν οι Ιταλίδες δημοσιογράφοι Sandra Longinotti και Barbara Santoro, προκειμένου να συλλέξουν το απαραίτητο δημοσιογραφικό υλικό για την προβολή και ανάδειξή της στο ιταλικό κοινό ως μιας σύγχρονης και μοντέρνας ευρωπαϊκής γαστρονομικής πρωτεύουσας.

Τοπική γαστρονομία
Παράλληλα, από τις 8 έως τις 12 Μαΐου, με την ευκαιρία της διοργάνωσης 2ου Corfu Food & Wine Festival στην Κέρκυρα, θα βρεθεί η Ιταλίδα δημοσιογράφος και food blogger, Elena Blanco, για τους σκοπούς ρεπορτάζ που θα αναδεικνύει την παράδοση και τον πλούτο της τοπικής γαστρονομίας.

Προορισμός η Ανδρος
Επίσης, τις ίδιες ημέρες στην Άνδρο θα ταξιδέψουν οι δημοσιογράφοι Michele Suraci, Ilaria Santi, Corinna Agostoni, Emanuela de Santis, Tommaso Pini και Rafaella Cegna για τη συγκέντρωση δημοσιογραφικού υλικού, ώστε να συντάξουν ειδικά αφιερώματα στα οποία το νησί των Κυκλάδων θα προβάλλεται ως ιδανικός προορισμός για εναλλακτικό τουρισμό.

Πηγή