Η Λίλα Τσάτση, ακτιβίστρια του «Save Epirus», θα μιλήσει για την εξόρυξη υδρογονανθράκων στο Impact Hub Athens

Activism Panel discussion: Πέμπτη 28 Μαρτίου, 18:30-20:00.

Τι επιφυλάσσει το μέλλον για τον ακτιβισμό και την προστασία του περιβάλλοντος; Πώς συνδέονται με τα ανθρώπινα δικαιώματα και γιατί απαιτεί την άμεση κινητοποίησή μας; Η Λίλα Τσάτση, ακτιβίστρια του κινήματος “Save Epirus”, θα μιλήσει για το σημαντικό ζήτημα της εξόρυξης υδρογονανθράκων και του κόστους που επιφέρει στη συζήτηση για τον Ακτιβισμό του #5yearsofimpact.

Περισσότερα για το #5yearsofimpact εδώ.
Κάντε την εγγραφή σας εδώ.

To Impact Hub Athens είναι ένα τοπικό και διεθνές συνδεδεμένο δίκτυο με σκοπό το θετικό κοινωνικό αντίκτυπο. Επιχειρήσεις και δημιουργικοί επαγγελματίες εργάζονται για το σχεδιασμό και την υλοποίηση πρότυπων business models που θα ορίζουν το μέλλον της επιχειρηματικότητας. Από την κοινωνική ένταξη, το περιβάλλον και το δίκαιο εμπόριο, το Impact Hub Athens συνδέει εξειδικευμένους επαγγελματίες, δημιουργώντας ένα διαπολιτισμικό δίκτυο δυνατού κοινωνικού αντικτύπου.

Στο Impact Hub Athens πιστεύουμε ότι η αλλαγή μπορεί να έρθει μέσα από συντονισμένες και συνεργατικές δράσεις φορέων με κοινές αξίες. Έτσι αναπτύσσουμε στρατηγικές συνεργασίες για να δώσουμε λύσεις στα σημαντικότερα, κοινωνικά, οικονομικά, και περιβαλλοντικά ζητήματα.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο

Πηγή