Ξεκίνημα σήμερα για τη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ITB Berlin

6-10 Μαρτίου 2019

Από το κορυφαίο τουριστικό γεγονός της χρονιάς δεν θα μπορούσαν να λείπουν ο ανανεωμένος οδηγός, Destination Lefkada 2019 και το πολυτελές έντυπο της Ομοσπονδίας Ενοικιαζόμενων Δωματίων Λευκάδας, Accommodation in Lefkada your Affordable Luxury.

Κάθε χρόνο, τον Μάρτιο, η παγκόσμια τουριστική βιομηχανία αναμένει την ITB Berlin, την κορυφαία έκθεση στον τομέα του ταξιδιού.

Εμπορικοί επισκέπτες, τουριστικοί πράκτορες, ξενοδόχοι και εταιρείες υπηρεσιών του τουριστικού κλάδου από 180 χώρες, παρουσιάζουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους από σήμερα και για τις επόμενες 4 ημέρες στην ITB Berlin.

Η ΙΤΒ Berlin αποτελεί έναν αξιόπιστο δείκτη της κατάστασης του κλάδου και μια απαραίτητη πλατφόρμα δικτύωσης για μια από τις πιο σημαντικές βιομηχανίες του κόσμου.

Στην ΙΤΒ 2019, θα παρουσιαστεί για τρίτη φορά σε ειδικό χώρο, το Medical Tourism Pavilion, ο Ιατρικός Τουρισμός, ένας ραγδαία αναπτυσσόμενος κλάδος, δίνοντας τη δυνατότητα σε ιατρικούς προμηθευτές να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, ενώ θα διοργανωθούν και σχετικές παράλληλες εκδηλώσεις. Συγκεκριμένα, θα διοργανωθεί το Medical Media Lunch για την επαφή των δημοσιογράφων και των εκδοτών με τους εκθέτες του Ιατρικού Τουρισμού καθώς και η Medical Tourism ΙΤΒ Night 2019 με στόχο το networking ανάμεσα στους αγοραστές, τους προμηθευτές και τα μέσα επικοινωνίας.

Και το 2019 η ITB Berlin θα προσφέρει στους εκθέτες το “ITB SPEED NETWORKING”, πεντάλεπτα meetings μεταξύ εκθετών και buyers, με στόχο το κλείσιμο συνεργασιών.

Την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων εκπροσωπεί ο Αντιπεριφεριάρχης θεματικού τουρισμού, κ. Σ. Γαλιατσατος, ο κ. Γ. Παπαβλασόπουλος παρίσταται για την Περιφερειακή ενότητα Κέρκυρας και όπως πάντα ο κ. Απ. Θεοχάρης εκπροσωπεί την Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων Λευκάδας.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την πρώτη μέρα της έκθεσης