«Η Σταχτοπούτα» από το Μικρό Θέατρο Λάρισας στη Λευκάδα

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 
Ώρες 11.30 & 17.30
Φουαγιέ Πνευματικού Κέντρου

Προπώληση Βιβλ/λειο Χάρτινο – τηλ 26450 22453
Τιμέ εισιτηρίων: Προπώληση 8€ – Ταμείο 10€ – Viva.gr

Έρχεται στη Λευκάδα «Η Σταχτοπούτα» του Charles Perrault

Πιστό στο ραντεβού του το Μικρό Θέατρο Λάρισας έπειτα από την τεράστια επιτυχία που σημείωσε το καλοκαίρι με τον Λύκο & τα 7 Κατσικάκια & την 1η σεζόν του φετινού χειμώνα με τον Μάγο του Οζ & Την Χιονάτη με τους 7 Νάνους σε όλη την Ελλάδα, συνεχίζει την παράδοση που δημιούργησε από το 2009 ,πλησιάζοντας αισίως τα 10 χρόνια παρουσίας  με τις ποιοτικές παιδικές παραγωγές του. Παρουσιάζει για 9ο συνεχές χειμώνα στην πόλη μας  & σε πραγματική θεατρική απόδοση το φανταστικό παραμύθι που όλα τα παιδιά γνωρίζουν.

Λίγα λόγια για το έργο…

Το Μικρό Θέατρο Λάρισας  παρουσιάζει την ιστορία της Σταχτοπούτας. Το κλασικό παραμύθι του charles Perrault που με μοναδικό τρόπο καταφέρνει να συνδυάσει την ευτυχία με την λύπη και την αλήθεια με την μαγεία.

Η Σταχτοπούτα περνάει πολύ δύσκολες ημέρες κοντά στην μητριά και τις αδελφές της. Μια πρόσκληση από το παλάτι για τον ετήσιο χορό και σε συνδυασμό με την άρνηση της μητριάς της να παρευρεθεί, η Σταχτοπούτα γίνεται η αφορμή να εμφανιστεί η Νεραϊδονονά. Η Σταχτοπούτα θα πάει στον χορό και με την βοήθεια της Νεραϊδονονάς θα βρει την ευτυχία, την ηρεμία… Κι έναν υπέροχο Πρίγκηπα! Η Συνέχεια επί Σκηνής.

Συντελεστές Παράστασης

Παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί: Γιάννης Παπαεθυμίου, Μαργαρίτα Τοκατλίδη, Άννα Γιαννακίδου , Χριστίνα Δανιήλ, Μάιρα Αλεξοπούλου, Μαρία Καρύδη-Ψαράκου

Κείμενο – Σκηνοθεσία: Γιώργος Πούλης
Σκηνογραφία: Εμμανουέλα Αλφιέρη
Κοστούμια: Τέτα Βασιλάτου
Σχεδιασμός Φωτισμών: Νίκου Δημήτρης
Γραφιστικά : Στέλιος Καλογεράκης
Ειδικές Κατασκευές:  Εμμανουέλα Αλφιέρη
Μουσική Επιμέλεια: Δημήτρης Καρατζιός
Ζωγραφική: Μίνα Ασημακοπούλου
Παραγωγή: Μικρό Θέατρο Λάρισας
Διάρκεια : 80 λεπτά

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, κείμενο