Εκλογική-Απολογιστική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Μουσικού Σχολείου Λευκάδας

Προς τους Γονείς & Κηδεμόνες του Μουσικού Σχολείου Λευκάδας

Αγαπητοί Γονείς & Κηδεμόνες,

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Λευκάδας σας καλεί στη Γενική Εκλογική-Απολογιστική Συνέλευση και διεξαγωγή εκλογών, το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019 και ώς 5 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου.

Σε περίπτωση μη απαρτίας*, η διεξαγωγή των εκλογών θα γίνει , σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου, την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου, ώρα 11:00-14:00, την ίδια μέρα που θα δοθεί & η βαθμολογία τετραμήνου στο σχολείο.

*Θα πρέπει να ψηφισουν τουλάχιστον οι γονείς που αντιπροσωπεύουν το 1/3 του συνόλου των μαθητών του Σχολείου μας. Φέτος φοιτούν 237 μαθητές.

Κατά τη συνέλευση:
Θα εκλεγεί πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης, Γραμματέας & Εφορευτική Επιτροπή
Θα συζητηθεί ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ.

Οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν για την ανάδειξη
1. Νέου Δ.Σ. & Εξελεγκτικής Επιτροπής στο Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του ΜΣΛ
2. Εκπροσώπων στην Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Λευκάδας,
3. Εκπροσώπων στην Πανελλήνια Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων.

Η υποβολή υποψηφιοτήτων θα γίνει κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης το Σάββατο 2/2/19 ή με e-mail στην ηλ. δ/νση του Συλλόγου: sgkkmousikolefkados@gmail.com, μέχρι Τετάρτη 6/2/19, ώρα 13:00 με τη διευκρίνιση των υποψηφίων για ποιο όργανο ενδιαφέρονται. Οι εκλογές θα διεξαχθούν με ενιαίο ψηφοδέλτιο.

Δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν όλοι οι ταμειακώς εντάξει γονείς των μαθητών του σχολείου. Η ετήσεια συνδρομή για κάθε σχολικό έτος, 5,00€ για κάθε οικογένεια, μπορεί να καταβληθεί στο Σύλλογο τόσο την ημέρα της Συνέλευσης όσο & την ημέρα των εκλογών, πριν τη ψηφοφορία. Κάθε γονέας έχει μια ψήφο, ανεξάρτητα από τον αριθμό των παιδιών του που φοιτούν στο σχολείο.

Η παρουσία στη Γ.Σ. & η συμμετοχή όλων μας στις εκλογές, για την εκπροσώπηση σε όλα τα όργανα, είναι σημαντική για την ουσιαστική λειτουργία του Συλλόγου Γονέων στο σχολείο των παιδίων μας!

το Δ.Σ.
του ΣυλλόγουΓονέων & Κηδεμόνων
του Μουσικού Σχολείου Λευκάδας