Χριστουγεννιάτικο εργαστήρι στο Fagottobooks – Το επιτραπέζιο των Χριστουγέννων!

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε και να δημιουργήσουμε το δικό μας χριστουγεννιάτικο επιτραπέζιο στο βιβλιοπωλείο Fagottobooks!  

Για παιδιά 5-8 ετών.

Χιονάνθρωποι, καλικαντζαράκια, ξωτικά του Αϊ-Βασίλη μπλέκονται σε μια ξέφρενη περιπέτεια! Θα καταφέρει ο Αϊ-Βασίλης να μοιράσει εγκαίρως όλα τα δώρα; Θα ξαναδεί ο Ρούντολφ την οικογένεια του; Το χιονοτέρας θα βρει επιτέλους έναν φίλο;

Σας περιμένουμε το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου στις 12.00 μ.μ. για να το ανακαλύψουμε παρέα!

Συντονίζει-εμψυχώνει η ειδική παιδαγωγός και εκπαιδευόμενη παιγνιοθεραπεύτρια Αναστασία Κούρτη και η μουσικός-παιδαγωγός Δανάη Σγουροπούλου.

Λόγω του βιωματικού χαρακτήρα του εργαστηρίου οι θέσεις θα είναι περιορισμένες. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (μέχρι 12 άτομα). Τηλέφωνο κρατήσεων: 26450-21095 (ώρες επικοινωνίας καθημερινά 9.00-17.00).

Είσοδος δωρεάν.

Λίγα λόγια για τις συντονίστριες:

Η Aναστασία είναι ειδική παιδαγωγός και εκπαιδευόμενη παιγνιοθεραπεύτρια από τη Λευκάδα, όπου και εργάζεται από το 2011. Είναι απόφοιτη του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Πατρών και κάτοχος του μεταπτυχιακού διπλώματος «Language and Communication Impairment in Children» του Πανεπιστημίου του Sheffield. Εξειδικεύεται στις Μαθησιακές Δυσκολίες, καθώς και στην ψυχοεκπαίδευση παιδιών και γονέων. Εργάζεται με παιδιά με ή χωρίς μαθησιακές δυσκολίες και συντονίζει ομάδες κοινωνικών δεξιοτήτων.

Η Δανάη είναι καθηγήτρια μουσικής και φιλόλογος από τη Λευκάδα, όπου και εργάζεται από το 2016. Είναι απόφοιτη του τμήματος Φιλοσοφία, Παιδαγωγική, Ψυχολογία (Φ.Π.Ψ.) του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος Πτυχίου Πιάνου και Ανώτερων Θεωρητικών.