«Ο Μάγος του ΟΖ» στη Λευκάδα

Η παδική παράσταση του χειμώνα «Ο Μάγος το ΟΖ» του Frank Baum

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου – ώρες 17.15 & 19.15
Φουαγιέ Πνευματικού Κέντρου
Ποπώληση: Βιβλ/λειο Χάρτινο – τηλ 26450 22453
Εισιτήρια: Προπώληση 8€ – Ταμείο 10€, Viva.gr

Πληροφορίες-κρατήσεις: 6974797109
Διάρκεια: 81 λεπτά (με ένα Διάλειμμα 10 λεπτών)

Πιστό στο ραντεβού του το Μικρό Θέατρο Λάρισας έπειτα από την τεράστια επιτυχία που σημείωσε το καλοκαίρι με τον Λυκο & τα 7 Κατσικάκια σε όλη την Ελλάδα, συνεχίζει την παράδοση που δημιούργησε από το 2009 με τις ποιοτικές παιδικές παραγωγές του, και παρουσιάζει για 9ο συνεχές χειμώνα στην πόλη μας  & σε πραγματική θεατρική απόδοση το φανταστικό παραμύθι που όλα τα παιδιά γνωρίζουν.

Ο Μάγος του ΟΖ 

Ο Μάγος του ΟΖ του Φρανκ Μπάουν ένα αριστούργημα της παγκόσμιας παιδικής λογοτεχνίας & γίνεται Θέατρο από το Μικρό Θέατρο της Λάρισας σε σκηνοθεσία  Γιώργου Πούλη.

Λίγα λόγια για το έργο…

Είναι οι περιπέτειες της μικρής Ντόροθυ απο την Αμερίκη. Ένας κυκλώνας  παίρνει το σπίτι της και το μεταφέρει μίλια μακριά σε μια φανταστική πολιτεία. Εκεί θα συναντήσει ένα άμυαλο  σκιάχτρο, ένα δειλό λιοντάρι και έναν τενεκεδένιο. Ολοι μαζί θα ξεκινήσουν για την Χρυσαφένια πολιτεία, με σκοπό να συναντήσουν τον μάγο του ΟΖ!

Το έργο είναι ένας ύμνος στην φιλία, την αυταπάρνηση την αγάπη για το σπίτι και την οικογένεια.

Οι τέσσερις φίλοι θα περάσουν από πολλές δυσκολίες. Μέσα απ’ αυτές θα γνωρίσουν τον ίδιο τους τον εαυτό και θα δοκιμάσουν την φιλία τους.

Ο Μάγος του ΟΖ είναι ένα μουσικό παραμύθι με διαλόγους γεμάτους χιούμορ, με υπέροχη μουσική και τραγούδια, με πολύ χορό, και με παραμυθένια σκηνικά και κοστούμια. Ένα θεατρικό έργο που έχει σκοπό να διασκεδάσει αλλά και να διδάξει τα παιδιά όπως και κάθε παιδική παραγωγή που έχει την υπογραφή και την ποιότητα του Μικρού Θεάτρου Λάρισας.

Συντελεστές παράστασης

Διακευή-ΣκηνοθεσίαΓιώργος Πούλης

Παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί: Γιώργος Πούλης, Χρίστίνα Μάλλιου, Χρήστος Βασιλακόπουλος, Μαρία Μαγγελάκη, Κωνσταντίνος Τσουμπάτης, Θάνος Χατζόπουλος

Κείμενο–Σκηνοθεσία: Γιώργος Πούλης
Σκηνογραφία: Βαλεντίνο Βαλάσης
Κοστούμια: Βαλεντίνο Βαλάσης
Σχεδιασμός Φωτισμών: Πασχάλης Λόκας
Γραφιστικά: Στέλιος Καλογεράκης
Ειδικές Κατασκευές: Βαλεντίνο Βαλάσης
Δημόσιες σχέσεις: Μikro Theatro
Μουσική Επιμέλεια: Δημήτρης Καρατζιός
Κίνηση-χορογραφίες: Δάφνη Μαρκάκη
Παραγωγή: Μικρό Θέατρο Λάρισας

*Το έργο απευθύνεται σε παιδιά κάθε ηλικίας*