Εκδόθηκε το πολυτελές έντυπο της Ομοσπονδίας Ενοικιαζόμενων Δωματίων Λευκάδας, Accommodation in Lefkada your Affordable Luxury

Διαμονή στη Λευκάδα το καλοκαίρι του 2019! Βρείτε το κατάλυμα που σας ταιριάζει στον πιο έγκυρο και εύχρηστο οδηγό του νησιού.

Η Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων Λευκάδας σε συνεργασία με τις εκδόσεις Fagottobooks εξέδωσαν για τρίτη συνεχόμενη φορά το πολυτελές έντυπο Accommodation in Lefkada your Affordable Luxury.

Πρόκειται για τον πλέον έγκυρο και εύχρηστο οδηγό που βοηθά τους δυνητικούς επισκέπτες του νησιού ως προς την αναζήτηση των διαθέσιμων καταλυμάτων.

Όλα τα μέλη της Ομοσπονδίας είναι καταχωρημένα ονομαστικά ενώ το έντυπο προβάλλει και επιχειρήσεις που προσφέρουν χρήσιμες υπηρεσίες για τα καταλύματα.

Ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα μέσα από τον οδηγό να βρει το ενοικιαζόμενο δωμάτιο, τη βίλλα ή την παραδοσιακή κατοικία που αναζητά ενώ παράλληλα του παρέχονται και όλες οι χρήσιμες πληροφορίες για το νησί της Λευκάδας καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό που αναδεικνύει τις ομορφιές της. Ήδη είναι διαθέσιμος ηλεκτρονικά ενώ σύντομα θα υπάρχει και σε έντυπη μορφή προκειμένου να αναχωρήσει για τις διεθνείς εκθέσεις τουρισμού.

Δείτε και ξεφυλλίστε από εδώ το «Accommodation in Lefkada, your affordable luxury 2019» αξιοποιώντας και τα ενεργά του links. Προκειμένου να το δείτε ολόκληρο πατήστε την ένδειξη fullscreen κάτω δεξιά.