Ολοκληρώθηκε ο νέος οδηγός Destination Lefkada για το 2019

Μόλις ολοκληρώθηκε η 8η έκδοση του οδηγού Destination Lefkada 2019. Πρόκειται για τον πλέον έγκυρο και ολοκληρωμένο οδηγό για όσους έχουν επιλέξει το νησί της Λευκάδας ως τον επόμενο ταξιδιωτικό τους προορισμό. Ο οδηγός είναι εμπλουτισμένος με ενδιαφέροντα κείμενα και χρήσιμες επικαιροποιημένες πληροφορίες για κάθε περιοχή της Λευκάδας ξεχωριστά, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, με προτάσεις ανά περιοχή σχετικά με τη διαμονή, την ενοικίαση οχημάτων, το φαγητό, τις εναλλακτικές δραστηριότητες, τη διασκέδαση, τις υπηρεσίες που μπορεί να χρειαστεί κατά την παραμονή του στη Λευκάδα και το shopping.

Η φετινή έκδοση Destination Lefkada 2019 βοηθά τον επισκέπτη του νησιού να γνωρίσει τη Λευκάδα από κάθε πλευρά της, συστήνοντάς του μέρη για εκδρομές τόσο στη Λευκάδα όσο και στις γύρω περιοχές, μυώντας τον στα μυστικά της λευκαδίτικης κουζίνας μέσα από ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στη γαστρονομία και προτείνοντάς του tips για διακοπές με ιστιοπλοϊκό ή σκάφος στο Ιόνιο. Ο οδηγός που διατίθεται σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή, βοηθά τον επισκέπτη να οργανώσει τις διακοπές του στη Λευκάδα, χωρίς να χρειαστεί ο ίδιος να αφιερώσει πολύ χρόνο, παρέχοντας του τις πιο ενδιαφέρουσες και ψαγμένες πληροφορίες, «χτίζοντάς του» ουσιαστικά μια ατζέντα που του προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο διακοπών.

Κατεβάστε τον οδηγό Destination Lefkada 2019 εδώ

Δείτε το και «ξεφυλλίστε» το από εδώ αξιοποιώντας τα ενεργά του links. Προκειμένου να το δείτε ολόκληρο πατήστε την ένδειξη fullscreen κάτω δεξιά.

Σύντομα θα διατίθεται και σε έντυπη μορφή.