29ο Πανελλήνιο Συνέδριο Περιεγχειρητικής Νοσηλευτικής του ΣΥ.Δ.ΝΟ.Χ. στη Λευκάδα

Ημέρες Συνεδρίου: 18-21 Οκτωβρίου 2018
Τόπος διεξαγωγής Συνεδρίου Ξενοδοχείο Ionian Blue, Λευκάδα

Τελευταία ημερομηνία εγγραφών 15 Οκτωβρίου.

Ο Σύλλογος Διπλωματούχων Νοσηλευτών Χειρουργείου (ΣΥ.Δ.ΝΟ.Χ.) σας προσκαλεί και φέτος στο 29ο Πανελλήνιο Συνέδριο Περιεγχειρητικής Νοσηλευτικής του ΣΥ.Δ.ΝΟ.Χ., το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 18-21 Οκτωβρίου 2018 στο Ξενοδοχείο Ionian Blue στη Λευκάδα.

Εφέτος επιλέξαμε να βρεθούμε στο Ιόνιο Πέλαγος, στο τέταρτο μεγαλύτερο νησί των Επτανήσων, τη Λευκάδα, η οποία διατηρεί το πολιτισμικό και ιστορικό ενδιαφέρον της καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και αποτελεί πόλο έλξης τουριστών από όλο τον κόσμο. Το όνομά της το οφείλει στο ακρωτήριο Λευκάτα, με τους απόκρημνους ψηλούς βράχους στα νότια του νησιού. Η ιστορία της Λευκάδας ξεκινάει από την αρχαιότητα, ενώ έχει επηρεαστεί ιστορικά και πολιτισμικά τόσο από τη Βυζαντινή όσο και από την Ενετική φιλοσοφία, πριν ενωθεί οριστικά με την ελεύθερη Ελλάδα το 1864. Η ιδιαίτερα κοντινή απόστασή της από την ηπειρωτική Ελλάδα έχει συμβάλλει στην κομβική της σημασία σε αρκετά ιστορικά γεγονότα.

Στο νησί των χρωμάτων λοιπόν θα λάβει χώρα το ετήσιο Πανελλήνιο συνέδριό μας, αγκαλιάζοντας όλους εσάς που τόσα χρόνια μας δείχνετε την εμπιστοσύνη σας και μας συντροφεύετε τόσο επιστημονικά όσο και συναδελφικά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Σκοπός του συνεδρίου είναι να προωθήσει και να επεκτείνει τη συνεχιζόμενη Περιεγχειρητική Νοσηλευτική Εκπαίδευση μέσω της σύγχρονης και τεκμηριωμένης γνώσης, προκειμένου να εξασφαλιστεί υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών υγείας στους ασθενείς. Ως εκ τούτου, επιθυμούμε να πλαισιώσουμε το επιστημονικό πρόγραμμα με ενδιαφέρουσες ειδικές διαλέξεις, ερευνητικές εργασίες, στρογγυλά τραπέζια, κλινικά φροντιστήρια και διαδραστικές συνεδρίες, οι οποίες θα καλύπτουν τις αναδυόμενες ανάγκες κατά την καθημερινή κλινική άσκηση του επαγγέλματός μας, ως Περιεγχειρητικοί Νοσηλευτές.

Η εποχή μας αντιμετωπίζει πλήθος προκλήσεων, και γι’ αυτό σας καλούμε να δραστηριοποιηθείτε, θέτοντας τους εαυτούς σας ενεργά μέλη της επιστημονικής κοινότητας της Περιεγχειρητικής Νοσηλευτικής, την οποία εκπροσωπεί ο ΣΥ.Δ.ΝΟ.Χ. Η συμβολή και η συμμετοχή σας με επιστημονικές εργασίες σε καινοτόμα θέματα που άπτονται του γνωστικού σας αντικειμένου, σίγουρα έχουν να προσφέρουν σε όλους μας. Η επιτυχία του συνεδρίου μας όμως ολοκληρώνεται και ενδυναμώνεται μόνο με τη δική σας ενεργή παρουσία. Επομένως, σας αναμένουμε σε ένα ακόμη επιτυχημένο και ενδιαφέρον επιστημονικό Συνέδριο, το οποίο όχι μόνο έχει καθιερωθεί στη δική μας συνείδηση, αλλά και χαίρει καταξίωσης από τον ευρύτερο χώρο υπηρεσιών υγείας

Ο Πρόεδρος του Συνεδρίου
Ι. Κουτελέκος

Η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής
Ε. Κανέλλου

Ο Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής
Κ. Καρακώστας

Περισσότερες πληροφορίες εδώ