Άνοιξε το Info kiosk στην παραλία της Λευκάδας

Σε λειτουργία τέθηκε από σήμερα το τουριστικό περίπτερο (info kiosk) στην ανατολική παραλία της πόλης της Λευκάδας, το οποίο και αναμένεται να συνδράμει ουσιαστικά στην ενημέρωση και την εξυπηρέτηση των επισκεπτών του νησιού κατά την παραμονή τους στη Λευκάδα.

Οι εκδόσεις fagottobooks και το lefkadaslowguide έχουν παραχωρήσει στο info kiosk μεγάλη ποσότητα ενημερωτικού υλικού.

Πιο συγκεκριμένα:
Τον διαφημιστικό χάρτη Lefkada guide 2018 που παρουσιάζει όλα τα σημαντικά μνημεία και τα σημεία ενδιαφέροντος του νησιού αλλά και πάμπολλες προτάσεις για φαγητό, διαμονή, διασκέδαση, ψώνια και δραστηριότητες λειτουργώντας ως το πλέον χρήσιμο εργαλείο στα χέρια του επισκέπτη της Λευκάδας.

Τον οδηγό Destination Lefkada 2018, o οποίος μέσα από ενδιαφέροντα κείμενα, χρήσιμα tips και πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βοηθά τον επισκέπτη του νησιού να γνωρίσει τη Λευκάδα από κάθε πλευρά της, συστήνοντάς του καλά κρυμμένα μυστικά, εκδρομές στη Λευκάδα και στις γύρω περιοχές, προτάσεις διαμονής, γαστρονομίας, εναλλακτικών δραστηριοτήτων, διασκέδασης και όχι μόνο.

Το πολυτελές έντυπο της Ομοσπονδίας Ενοικιαζόμενων Δωματίων Λευκάδας, Accommodation in Lefkada your Affordable Luxury, που αφορά εξολοκλήρου τη διαμονή στη Λευκάδα βοηθώντας τους δυνητικούς επισκέπτες του νησιού στην αναζήτησή τους για τα διαθέσιμα καταλύματα στη Λευκάδα.