Σε Θεσσαλονίκη και Μέγαρα ο ΑΣΛ Φίλανδρος

Σε δύο Πρωταθλήματα σε 2 διαφορετικές πόλεις βρέθηκε  το Σαββατοκύριακο 5-6 Μαΐου 2018 το αγωνιστικό τμήμα του ΑΣΛ Φίλανδρος. Συγκεκριμένα:

Στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Συνθέτων Αγωνισμάτων στη Θεσσαλονίκη (Βόρειος Όμιλος), η Ευδοξία Κουρέτση αγωνίστηκε στο Έπταθλο Κορασίδων όπου κατέλαβε την 1η θέση με νέο ατομικό ρεκόρ 4210 βαθμών, που αποτελεί και την 2η καλύτερη επίδοση Πανελληνίως για φέτος, εξασφαλίζοντας την απευθείας πρόκριση της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τον Ιούλιο. Η επίδοση αυτή έρχεται λίγες μόνο μέρες μετά την 4η θέση που κατέλαβε η Ευδοξία στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα (χάνοντας μόλις για 6 βαθμούς το χάλκινο μετάλλιο)! Ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ λοιπόν στην αθλήτρια μας η οποία με εργατικότητα, συνέπεια και επιμονή και πάνω από όλα με σεμνότητα και ήθος, αποδεικνύει ότι αριστεία στα σχολείο και πρωταθλητισμός στο γήπεδο  μπορούν να συνυπάρξουν!

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000μ στα Μέγαρα συμμετείχε ο άλλος μεγάλος αγωνιστής του Συλλόγου, Ευστάθιος Χαμοσφακίδης, εκπροσωπώντας για πρώτη φορά τη Λευκάδα σε τέτοια διοργάνωση, καθώς τα όρια πρόκρισης είναι ιδιαιτέρως απαιτητικά. Έτσι λοιπόν την Κυριακή 6 Μαΐου και τρέχοντας υπό καταρρακτώδη βροχή πέτυχε νέο ατομικό ρεκόρ με 34’36’’ και κατέλαβε την 11η θέση Πανελληνίως!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΘΛΗΤΕΣ!