«Χορεύουμε για καλό σκοπό» από την Equal Society

Στηρίζουμε τις κοινωνικές δομές «Χορεύουμε για καλό σκοπό» από την Equal Society

Η Equal Society την Παρασκευή 11 Μαΐου 2018 σας προσκαλεί στο μπαρ ΔΙΑΥΛΟΣ, στην ανατολική παραλία. Διοργανώνει για 2η φορά την επιτυχημένη εκδήλωση «Χορεύουμε για καλό σκοπό» με σκοπό να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες και να στηρίξει τις κοινωνικές δομές του νησιού.

Από τις 10 το βράδυ ξεκινάει ο χορός με εκπλήξεις και κληρώσεις με πλούσια δώρα. Την έναρξη της βραδιάς θα ανοίξουν μ’ ένα ειδικά διαμορφωμένο καλλιτεχνικό πρόγραμμα οι σχολές χορού της Λευκάδας «Μέμα Μανωλίτση», «Ευρυδίκη Μεσσήνη» και «Αλεξάνδρα Μπούρα».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η Equal Society θα κληρώσει ένα ταξίδι για δύο άτομα, αλλά και δύο ταξίδια για ένα άτομο προσφορά των τουριστικών γραφείων «KINISSIS» και «ΒΛΑΧΟΣ» αλλά και πολλά άλλα δώρα.

Αρχίζουμε τον χορό στις 10.00 μ.μ. στο μπαρ ΔΙΑΥΛΟΣ και όποιος αντέξει. Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με διαγωνισμό χορού «τελικής πτώσης» όπου θα τεστάρουμε τις αντοχές μας και θα διασκεδάσουμε παρέα.

Σας περιμένουμε όλους να διασκεδάσουμε και να δώσουμε ένα δυναμικό παρόν χορεύοντας για καλό σκοπό. Στέλνουμε ένα μήνυμα αλληλεγγύης προς όλους εκείνους τους συμπολίτες μας, που εξυπηρετούνται από τις κοινωνικές δομές του Οργανισμού σε σύμπραξη με το Δήμο Λευκάδας και το Γηροκομείο-Οίκο Πρόνοιας της Ιεράς Μητρόπολης Λευκάδας & Ιθάκης.

Ας χορέψουμε λοιπόν…

1 Σχόλιο

Τα σχόλια είναι κλειστά