Παιδική παράσταση «Πινόκιο» στο Πνευματικό Κέντρο

Πέμπτη 10 Μαΐου – ώρες 17.15 & 19.15
Φουαγιέ Πνευματικού Κέντρου

Το Μικρό Θάτρο Λάρισας πιστό στο ραντεβού με τους μικρούς και μεγάλους φίλους του, συνεχίζει με σεβασμό και συνέπεια τις ποιοτικές παιδικές παραγωγές του και την φετινή θεατρική χρονιά. Έπειτα από την τεράστια επιτυχία που σημείωσαν σε όλη την Ελλάδα οι παιδικές παραστάσεις : Τα Καινούργια ρούχα του Βασιλιά , Οι Μύθοι του Αισώπου, Η Πεντάμορφη & το Τέρας & Ο Λύκος & τα 3 γουρουνάκια έρχεται για 8η χρονιά στην πόλη σας με το Νέο του Αριστούργημα: “Πινόκιο” του Carlo Collodi

Λίγα λόγια για το έργο…

Η πασίγνωστη ιστορία του Πινόκιο. Σε μια θεατρική μεταφορά από το Μικρό Θέατρο Λάρισας. Ο Πινόκιο είναι ο ήρωας που αντιπροσωπεύει όλους τους ανθρώπους. Από την ελεύθερη βούληση και την ανεξαρτησία που του χαρίζεται, καλείται να αποδείξει πως τίποτα δεν κερδίζεται χωρίς κόπο. Μέσα από τις διάφορες «προκλήσεις» που συναντά στον δρόμο του, ο μικρός μας φίλος, πρέπει να καταφέρει να κερδίσει το στοίχημα της ζωής. Οι αστείες καταστάσεις και οι περιπέτειες στην καθημερινότητα του, τον οδηγούν στην απόδειξη πως μόνο με απόλυτη εσωτερική δύναμη γίνονται όλα πραγματικότητα.

Ένα κούτσουρο αποκτά ζωή από την μπλε νεράιδα. Ο Τζεπέτο φτιάχνει μια μαριονέτα και της δίνει το όνομα Πινόκιο. Μπαμπάς και γιος δοκιμάζονται μέρα με τη μέρα να τελειοποιήσουν την ευχή τους και ο Πινόκιο να γίνει ένα κανονικό παιδάκι. Το κλασικό παραμύθι του πασίγνωστου συγγραφέα Carlo Collodi. Η συνέχεια …επί Σκηνής!

Συντελεστές Παράστασης
Παίζουν & Χορεύουν οι Ηθοποιοί: Γιώργος Πούλης,Τζέισον Κόλινς, Γιώργος Δάσκαλος, Δημήτρης Κατσώνης, Άρης Πλιός
Σκηνοθεσία & Διασκευή: Γιώργος Πούλης
Σκηνικά/Κοστούμια/Κινησιολογία: Βαλεντίνο Βαλάσης
Δημόσιες Σχέσεις: Μικρό Θέατρο Λάρισας
Σχεδιασμός Φωτισμών: Πασχάλης Λόκας
Γραφιστικά: Στέλιος Καλογεράκης
Μουσική Επιμέλεια: Δημήτρης Καρατζιός
Παραγωγή: Μικρό Θέατρο Λάρισας

Διάρκεια: 87 λεπτά (με ένα Διάλειμμα 10 λεπτών)

Προπώληση: 7€ (Βιβλιοπωλείο Χάρτινο –τηλ 26450 22453)
Ταμείο: 9€ (από 2 ετών & άνω)
Πληροφορίες: 6974797109