«Λουίζα Μίλλερ» από τη Metropolitan Opera στην Πρέβεζα

Με την όπερα «Λουίζα Μίλλερ» του Τζιάκομο Πουτσίνι συνεχίζονται οι απευθείας μεταδόσεις στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πρέβεζας, από τη Νέα Υόρκη και τη Μετροπόλιταν Όπερα. Η προβολή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Απριλίου 2018, στις 19:30 στο Πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Πρέβεζας.

Image result for Luisa miller metropolitan opera 2018

Η Λουίζα Μίλλερ σε μια αναβίωση που έχει να παρουσιαστεί στη Μet από το 2006. Πρωταγωνιστεί η Sonya Yoncheva ως την χωριατοπούλα Λουίζα απέναντι στον Piotr Beczala ως Ροντόλφο. Πρόκειται για την τραγωδία του Verdi για μια νεαρή γυναίκα που θυσιάζει την ευτυχία της για να σώσει τη ζωή του πατέρα της.

Η διανομή περιλαμβάνει ακόμα τον Plácido Domingo στον ρόλο του Μίλερ, πατέρα της Λουίζα, με την Olesya Petrova σαν Φεντερίκα και τον Alexander Vinogradov στο ντεμπούτο του στη Met και τον Dmitry Belosselskiy, αντίστοιχα ως Βάλτερ και Βουρμ, τους ανελέητους ανθρώπους που έχουν βαλθεί να χωρίσουν τη Λουίζα και τον Ροντόλφο.

Η όπερα έχει τρεις πράξεις και διάρκεια 3 ώρες & 38 λεπτά με 2 διαλείμματα 35 λεπτών.

Οι προβολές στην Πρέβεζα πραγματοποιούνται για ένατη συνεχή χρονιά στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου (πρώην Όαση), όπου υψηλής ποιότητας μηχανήματα «ταξιδεύουν» το κοινό στην Όπερα της Νέας Υόρκης.

Τιμή εισιτηρίου 8 ευρώ (και 4 ευρώ για μαθητές, φοιτητές και ανέργους). Για πρώτη φορά θα διατεθεί και εισιτήριο διαρκείας αξίας 70,00€ και θα ισχύει και για τις δέκα προγραμματισμένες προβολές της σαιζόν 2017-2018.

Περισσότερες πληροφορίες από το Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας (στο τηλέφωνο 2682025320 και στο odioprev@otenet.gr)