Πραγματοποιήθηκε λαϊκή συνέλευση στη Λυγιά

Παρουσία του Δημάρχου Λευκάδας, κ. Κωνσταντίνου Δρακονταειδή, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018, η Λαϊκή Συνέλευση των κατοίκων στη Δημοτική Κοινότητα Λυγιάς – Κατούνας, η οποία χαρακτηρίστηκε από την μαζική συμμετοχή των δημοτών.

Στη Λαϊκή Συνέλευση, που έγινε στα πλαίσια των Συνελεύσεων που πραγματοποιεί η Δημοτική Αρχή από την αρχή της θητείας, παρευρέθηκαν: ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γρηγόριος Γκογκάκης, ο Aντιδήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Σέρβος, ο Εντεταλμένος Συμβούλος κ. Ευστάθιος Βλάχος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Λυγιάς – Κατούνας, κ. Μιχάλης Γουρζής και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου. 

Οι κάτοικοι ενημερώθηκαν για τις ενέργειες του Δήμου σχετικά με την προώθηση λύσεων στα ροβλήματα της περιοχής (έργα ύδρευσης, βελτίωση της ποιότητας ζωής, καθαριότητα, αγροτική οδοποιία, σχέδιο πόλης, δίκτυο Βιολογικού Καθαρισμού, αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος του λιμανιού και άλλα ). Ακολούθησαν ενδιαφέρουσες και εποικοδομητικές τοποθετήσεις των δημοτών, οι οποίοι κατέθεσαν τους προβληματισμούς και τα αιτήματά τους με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής.

Η Δημοτική Αρχή απάντησε σε ερωτήσεις που τέθηκαν και κατέγραψε τις προτάσεις των κατοίκων της Δημοτικής Κοινότητας Λυγιάς – Κατούνας, δίνοντας για μια ακόμα φορά λόγο και βήμα στους δημότες.

Από το Δήμο Λευκάδας

Φωτογραφία της Δήμος Λευκάδας.

Φωτογραφία της Δήμος Λευκάδας.

Φωτογραφία της Δήμος Λευκάδας.