«Σεμίραμις» από τη Metropolitan Opera στην Πρέβεζα

Με την όπερα «Σεμίραμις» του Gioachino Rossini συνεχίζονται οι απευθείας μεταδόσεις στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πρέβεζας, από τη Νέα Υόρκη και τη Μετροπόλιταν Όπερα. Η προβολή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018, στις 19:55 στο Πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Πρέβεζας.

Η Angela Meade κάνει το ντεμπούτο της στον ομώνυμο ρόλο στη Met στη Σεμίραμι του Rossini που έχει 25 χρόνια να ανεβεί στη Met. Την παράσταση θα διευθύνει ο Maurizio Benini, ενώ πρωταγωνιστούν η Elizabeth DeShong ως Αρσάκης, Διοικητής της Ασυριακής Στρατιάς, ο Javier Camarena ως ο Ινδός βασιλιάς Ιντρένο, ο Ildar Abdrazakov ως πρίγκιπας Ασούρ και ο Ryan Speedo Green ως αρχιερέας Ορόης.

Η όπερα έχει δύο πράξεις και διάρκεια 4 ώρες με 1 διάλειμμα 30 λεπτών.

Οι προβολές στην Πρέβεζα πραγματοποιούνται για ένατη συνεχή χρονιά στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου (πρώην Όαση), όπου υψηλής ποιότητας μηχανήματα «ταξιδεύουν» το κοινό στην Όπερα της Νέας Υόρκης.

Τιμή εισιτηρίου 8 ευρώ (και 4 ευρώ για μαθητές, φοιτητές και ανέργους). Για πρώτη φορά θα διατεθεί και εισιτήριο διαρκείας αξίας 70,00€ και θα ισχύει και για τις δέκα προγραμματισμένες προβολές της σαιζόν 2017-2018.

Περισσότερες πληροφορίες από το Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας (στο τηλέφωνο 2682025320 και στο odioprev@otenet.gr)