3ο βραβείο το Γυμνάσιο Νυδριού στον 3ο Περιφερειακό Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Ιονίων Νήσων

Γυμνάσιο Νυδριού Δελτίο Τύπου

Το Σάββατο, 24-02-2018 στην πόλη της Κέρκυρας, πραγματοποιήθηκε ο 3ος Περιφερειακός Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Α’θμιας και Β’θμιας Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων.

Ομάδα μαθητών του σχολείου μας, υπό τη καθοδήγηση του εκπαιδευτικού πληροφορικής κ. Θεοχάρη Βασιλείου, κατάφερε να αποσπάσει τη 3η θέση στο σύνολο των Γυμνασίων της περιφέρειας, σημειώνοντας έτσι μια σημαντική διάκριση τόσο για το σχολείο μας όσο και για το Νομό μας.

Το σχολείο μας κατόπιν αιτήματος, το περασμένο μήνα εξασφάλισε χορηγία βασικού εξοπλισμού ρομποτικής από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, με την υποχρέωση να συμμετάσχει για δύο τουλάχιστον έτη σε περιφερειακούς  μαθητικούς διαγωνισμούς που διοργανώνει η WRO HELLAS.

Ευχαριστούμε το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου για την πρόσθετη οικονομική στήριξη τους καθώς και ο Σύλλογο Διδασκόντων για την ευελιξία και τη στήριξη που επέδειξαν, προκειμένου να δημιουργηθούν οι συνθήκες προετοιμασίας για τον διαγωνισμό τόσο εντός όσο και εκτός ωρολογίου προγράμματος.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον σύμβουλο καθηγητών πληροφορικής κ. Γεράσιμο Πολυμέρη και ιδιαίτερα τον καθηγητή Πληροφορικής του 5ου Γυμνάσιου Κέρκυρας  κ. Δημήτριο Θεοτόκη για την  εξ αποστάσεως συμπληρωματική υποστήριξη τους.

Η Διευθύντρια
Λάζαρη Κων/να –ΠΕ01