«Τόσκα» από τη Metropolitan Opera στην Πρέβεζα

Με την «Τόσκα» του Giacomo Puccini συνεχίζονται οι απευθείας μεταδόσεις στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πρέβεζας, από τη Νέα Υόρκη και τη Μετροπόλιταν Όπερα. Η προβολή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018, στις 19:55 στο Πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Πρέβεζας.

Αποτέλεσμα εικόνας για Τόσκα

Η όπερα περιγράφει μία ερωτική ιστορία που διαδραματίζεται στο πολιτικό πλαίσιο της Ρώμης του 1800. Τι μπορεί να μετατρέψει μία πετυχημένη, όμορφη και ερωτευμένη γυναίκα σε δολοφόνο και αυτόχειρα; Η προδοσία; Ο βιασμός; Η πολιτική δίωξη; Η Τόσκα είναι μία δημοφιλής τραγουδίστρια της Αιώνιας Πόλης. Είναι ερωτευμένη με το ζωγράφο Μάριο Καβαραντόσσι, πολιτικό ακτιβιστή, ο οποίος διώκεται για τις δημοκρατικές του πεποιθήσεις από το βαρόνο Σκάρπια, αρχηγό της αστυνομίας, συλλαμβάνεται και καταδικάζεται σε θάνατο.

Η όπερα έχει δύο πράξεις και διάρκεια 2 ώρες & 53 λεπτά με 1 διάλειμμα 30 λεπτών.

Οι προβολές στην Πρέβεζα πραγματοποιούνται για ένατη συνεχή χρονιά στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου (πρώην Όαση), όπου υψηλής ποιότητας μηχανήματα «ταξιδεύουν» το κοινό στην Όπερα της Νέας Υόρκης.

Τιμή εισιτηρίου 8 ευρώ (και 4 ευρώ για μαθητές, φοιτητές και ανέργους). Για πρώτη φορά θα διατεθεί και εισιτήριο διαρκείας αξίας 70,00€ και θα ισχύει και για τις δέκα προγραμματισμένες προβολές της σαιζόν 2017-2018.

Περισσότερες πληροφορίες από το Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας (στο τηλέφωνο 2682025320 και στο odioprev@otenet.gr )