Ανακοίνωση-κάλεσμα προς τους καρναβαλιστές από το Πνευματικό Κέντρο

Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας διοργανώνει και φέτος καρναβαλικές εκδηλώσεις με γενικό τίτλο «ΦΑΡΟΜΑΝΗΤΑ 2018» από 8 μέχρι και 18 Φεβρουαρίου 2018. Σκοπό έχει να αναδείξει περισσότερο και στο μέτρο του δυνατού να επαναφέρει μέσα από τις προγραμματιζόμενες εκδηλώσεις, το λευκαδίτικο παραδοσιακό καρναβάλι. Με αυτόν τον προσανατολισμό φέτος προγραμματίστηκαν εκδηλώσεις που θα τονώσουν και θα ενισχύσουν αυτά τα χαρακτηριστικά.

Το Πνευματικό Κέντρο απευθύνεται στα Πολιτιστικά Σωματεία, τους Αθλητικούς Συλλόγους, τις Μουσικές Σχολές και τα Ωδεία, τις Σχολές Χορού, τα Δημοτικά Σχολεία, τα Γυμνάσια και τα Λύκεια, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων και το Τ.Ε.Ι και τους καλεί να συμμετάσχουν στο Λευκαδίτικο Καρναβάλι, δημιουργώντας μία ατμόσφαιρα χαράς, αισιοδοξίας, ζωντάνιας, φαντασίας και ξεφαντώματος, ώστε να ξαναζωντανέψει πραγματικά ο τόπος καθ’ όλη την περίοδο της Αποκριάς, που τόσο το έχει ανάγκη.

Ανακοίνωση για τους Καρναβαλιστές:

Οι Ομάδες Καρναβαλιστών, για να έχουν το δικαίωμα συμμετοχής στη Μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση της 18/2/2018 θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο γραφείο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Λευκάδας το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018. Οι υπεύθυνοι των καρναβαλικών σχημάτων μπορούν να προσέρχονται από σήμερα στο Πνευματικό Κέντρο για να παραλάβουν το έντυπο με τις οδηγίες για τη καρναβαλική παρέλαση.