H AEGEAN ταξιδεύει την αυθεντική ομορφιά της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο

H AEGEAN για να ταξιδέψει την Ελλάδα ακόμη πιο μακριά, κάλεσε μαζί με τον Γιάννη όλους τους Έλληνες να δείξουν στους ξένους επισκέπτες τη χώρα μας μέσα από τα δικά τους μάτια.

Κάθε χώρα, κάθε προορισμός γίνεται ακόμη πιο ξεχωριστός μέσα από μικρά, αυθεντικά, καλά κρυμμένα μυστικά. Μυστικά που ο ταξιδιώτης επιδιώκει να ανακαλύπτει για να έρθει πιο κοντά με τον τόπο και να γνωρίσει τη μαγεία του.

Η Ελλάδα είναι γεμάτη τέτοια μυστικά, κρυμμένα διαμάντια που αποδεικνύουν την πολυδιάστατη ομορφιά της. Η AEGEAN, θέλοντας να συμβάλλει στην προβολή της Ελλάδας και την ενίσχυση της τουριστικής της αξίας, έθεσε ακριβώς αυτόν τον στόχο. Να ανακαλύψει τις κρυμμένες ομορφιές της και να τις παρουσιάσει σε όλο τον κόσμο.

Μέσα από την ενέργεια «Greece by Greeks», ένωσε τις δυνάμεις της με τον διεθνή Έλληνα καλαθοσφαιριστή Γιάννη Αντετοκούνμπο, στο πρόσωπο του οποίου αναγνώρισε τη θέληση, την επιμονή, την προσήλωση στο στόχο, κυρίως όμως την αγάπη του για την Ελλάδα. H AEGEAN για να ταξιδέψει την Ελλάδα ακόμη πιο μακριά, κάλεσε μαζί με τον Γιάννη όλους τους Έλληνες να δείξουν στους ξένους επισκέπτες τη χώρα μας μέσα από τα δικά τους μάτια. Έτσι μαζί απέδειξαν πώς μία τόσο μικρή χώρα, μπορεί να χωρέσει τόση ομορφιά.

Η AEGEAN, κάλεσε όλους τους Έλληνες να επισκεφθούν την ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα greecebygreeks.gr και να μοιραστούν τα ξεχωριστά, δικά τους μυστικά. Μοναδικές εμπειρίες που κάθε επισκέπτης θα ήθελε να ζήσει στην Ελλάδα. Με τη βοήθεια όλων όσοι συμμετείχαν σε αυτή την αναζήτηση μυστικών, συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 10.000 μυστικά, τα οποία αποτυπώθηκαν σε έναν ψηφιακό χάρτη, έναν ξεχωριστό ταξιδιωτικό οδηγό! Η πλατφόρμα γέμισε με φωτογραφίες, προτάσεις, εμπειρίες και ιδιαίτερα tips. Τοπικά έθιμα και παραδόσεις, καταπράσινα δάση, μαγευτικές παραλίες και  απόκρημνες πλαγιές, σπάνιες λιχουδιές, ξωκλήσια και απάτητα μονοπάτια που αναδεικνύουν ακόμη περισσότερο την Ελλάδα ως τον ιδανικό προορισμό για όλο το χρόνο.

Όλα τα μυστικά βρίσκονται διαθέσιμα εδώ el.aegeanair.com μεταφρασμένα σε 6 γλώσσες, έτοιμα να ταξιδέψουν σε ολόκληρο τον κόσμο, μέσα από μία καμπάνια που θα προβάλει τις ομορφιές της χώρας στο εξωτερικό. Με αυτό τον τρόπο, η AEGEAN καλωσορίζει κάθε ταξιδιώτη που ο προορισμός του είναι η Ελλάδα, με τον πιο αντιπροσωπευτικό τρόπο, μέσα από τα μάτια όλων των Ελλήνων.

Και φυσικά η πλατφόρμα greecebygreeks.gr είναι ανοιχτή και περιμένει και το δικό σου μυστικό για τον δικό σου αγαπημένο τόπο προκειμένου στη συνέχεια να μεταφραστεί και να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο.

Πηγή