«Νόρμα» από τη Metropolitan Opera στην Πρέβεζα

Με την όπερα του Μπελίνι «Νόρμα» ξεκινούν το Σάββατο 7 Οκτωβρίου στις 19:55 το βράδυ οι ζωντανές μεταδόσεις από τη Μετροπόλιταν όπερα της Νέας Υόρκης στο Πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Πρέβεζας.

Image result for Norma: Trailer metropolitan opera 2017

Η σεζόν ξεκινάει με μια νέα παραγωγή της τραγωδίας του μπελκάντο, της Νόρμα του Bellini με την κορυφαία Sondra Radvanovsky στον ομώνυμο ρόλο. Τον ρόλο αυτό ερμήνευσε θριαμβευτικά στη Met το 2013, όπως και σε μια σειρά ακόμα εμφανίσεις στην Canadian Opera Company, στη San Francisco Opera, την Bavarian State Opera, το Gran Teatre del Liceu και τη Lyric Opera of Chicago, γεγονός που την τοποθετηθεί ως μια από τις κορυφαίες ερμηνεύτριες του κόσμου στον ομώνυμο ρόλο. Συμπρωταγωνιστεί η Joyce DiDonato στο ρόλο της συντρόφου και αντίζηλου της Νόρμα, με τον Joseph Calleja ως Πολιόνε και τον Matthew Rose ως Οροβέζο. Διευθύνει ο Carlo Rizzi και σκηνοθετεί ο Sir David McVicar.

Η όπερα έχει δύο πράξεις και διάρκεια τρεισήμισι ώρες περίπου.

Οι προβολές στην Πρέβεζα πραγματοποιούνται για ένατη συνεχή χρονιά στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου (πρώην Όαση), όπου υψηλής ποιότητας μηχανήματα «ταξιδεύουν» το κοινό στην Όπερα της Νέας Υόρκης.

Τιμή εισιτηρίου 8 ευρώ (και 4 ευρώ για μαθητές, φοιτητές και ανέργους).

Περισσότερες πληροφορίες από το Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας (στο τηλέφωνο 26820-25320 και στο odioprev@otenet.gr)