«Ο καιρός των ονείρων» Έκθεση ζωγραφικής της Λούσυ Τζόρνταν

Μετά την επιτυχημένη ατομική της έκθεση “Φανταστικοί Κόσμοι”, πέρυσι στην Λευκάδα, η Λούσυ παρουσιάζει την καινούργια της δουλειά με τίτλο “Ο καιρός των Ονείρων”. Σε αυτή την έκθεση αφιέρωσε τις χρωματικές της αναζητήσεις στο ανθρώπινο σώμα, “ Αναζητούσα μια πρόκληση και η ζωγραφική του ανθρώπινου σώματος αποτελεί ένα από τα πιο δύσκολα αλλά και ενδιαφέροντα θέματα για έναν καλλιτέχνη”.

Η Λούσυ Τζόρνταν είναι καλλιτέχνις από την Αγγλία που ζει και εργάζεται πλέον μόνιμα στην Λευκάδα. Έργα της βρίσκονται σε ιδιωτικές συλλογές στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ και την Αυστραλία. Επίσης διδάσκει ζωγραφική μέσω διαδυκτύου.

Με την χαρακτηριστική της παλλέττα των έντονων χρωματισμών και της φαντασιακής αφαιρετικότητας η Λούσυ αναδεικνύει την ανθρώπινη μορφή. “Μετά την τελευταία μου έκθεση που εξερευνούσε το φυσικό περιβάλλον αναζητούσα τρόπους να εξερευνήσω την κατάσταση των ανθρώπων, σκεπτόμενη το που βρισκόμαστε, ως πνευματικά όντα που βιώνουν την εμπειρία του ανθρώπινου σώματος καθώς και το από που ερχόμαστε και προς τα που συλλογικά πηγαίνουμε”.

Μην χάσετε τη ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά την εκπληκτική τέχνη της Λούσυ Τζόρνταν.

Εγκαίνια την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου στις 20:00 μ.μ.. στην αίθουσα Θεόδορου Στάμου στην πόλη της Λευκάδας. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 10 Σεπτεμβρίου και θα είναι ανοικτή καθημερινά από τις 10:00 π.μ. – 14:00 μ.μ. καθώς και από τις 18:00 – 22:00 μ.μ.