Εκδήλωση για την Ελλάδα στην πόλη των Βρυξελλών στις 30 Σεπτεμβρίου 2017

Το Επιμελητήριο Λευκάδας  κάνει γνωστό στα μέλη του ότι  ο Δήμος των Βρυξελλών σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Ελλάδος στο Βέλγιο, και την Ελληνική Κοινότητα Βελγίου, διοργανώνει το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017 στην οδό Rue de Namur, 1000 Bruxelles, υπαίθρια εκδήλωση αφιερωμένη στην Ελλάδα, με την ονομασία «Cosy Greek Day» η οποία θα διαρκέσει από τις 11.00 έως τις 20.00.

Σκοπός της εκδήλωσης αποτελεί η προβολή της ελληνικής κουλτούρας,  διατροφής, τουρισμού και πολιτισμού.  Στο πλαίσιο αυτό θα περιλαμβάνει έκθεση ελληνικών προϊόντων και εδεσμάτων σε ειδικά περίπτερα που θα διαθέσει στους ενδιαφερόμενους ο Δήμος Βρυξελλών, πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα οργανώσει η Ελληνική Κοινότητα Βρυξελλών και τουριστική προβολή της χώρας μας, που επιμελείται το Γραφείο ΕΟΤ Κάτων Χωρών.

Στην εκδήλωση οι επιχειρήσεις που θέλουν είτε απλώς να προβάλλουν είτε και να πωλήσουν τα προϊόντα τους μπορούν να ενοικιάσουν περίπτερα (Stands), διαστάσεων 3X2 μέτρα, τα οποία θα διατεθούν και θα τοποθετηθούν από τον Δήμο των Βρυξελλών κατά μήκος της οδού. Το κόστος ενοικίασης του περίπτερου ανέρχεται σε €200.

Η εκδήλωση στοχεύει στο να προβληθεί η Ελλάδα όσο σε επίπεδο προϊόντων και υπηρεσιών όσο και σε επίπεδο πολιτισμού και τουρισμού. Το γεγονός θα προβληθεί από τον Δήμο των Βρυξελλών στα τοπικά μέσα και αναμένεται να συγκεντρώσει μεγάλο αριθμό επισκεπτών.

Η υποβολή των σχετικών δηλώσεων ενοικίασης χώρου (stand) θα πρέπει να γίνει το αργότερο έως τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017 με την καταβολή του αντίστοιχου ποσού στον ειδικό λογαριασμό του Δήμου Βρυξελλών αναφέροντας τα στοιχεία σας.

Asbl “Rue de Namur – Naamsestraat”
Rue du Congres no. 5. 1000 Bruxelles
ING BE31 3631 6193 3355
Communication: Cosy Greek Day du 30/09/2017

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα. Katia Jacques-Serres, υπεύθυνη για την εκδήλωση από το Δήμο Βρυξελλών στο e-mail: katia@enterprendre-brycity.be καθώς και με το Γραφείο Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στο Βέλγιο, στο τηλ.: 0032 2 545 5507 ή στο e-mail: ecocom-brussels@mfa.gr

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Σκιαδαρέσης Σωτήρης