Προετοιμάζεται η 7η έκδοση του Οδηγού Destination Lefkada για το 2018

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες του τουρισμού στη Λευκάδα ότι ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για την έκδοση του νέου οδηγού Destination Lefkada 2018. Πρόκειται για έναν σύγχρονο και έγκυρο οδηγό για τη Λευκάδα που χρόνια τώρα, έχοντας κερδίσει τις εντυπώσεις τόσο των φορέων του τουρισμού, όσο και των επισκεπτών της Λευκάδας, λειτουργεί ως ο κατεξοχήν εκπρόσωπος του νησιού στις διεθνείς εκθέσεις τουρισμού.

Με επικαιροποιημένες ενδιαφέρουσες πληροφορίες, χρήσιμα tips για το τι να κάνει και τι να δει ο επισκέπτης του νησιού και πλούσιο φωτογραφικό υλικό, η φετινή έκδοση Destination Lefkada 2018, αποτελεί τον απόλυτο οδηγό για τον επισκέπτη (Visitor’s Guide).

Ταυτοχρόνως, η ηλεκτρονική έκδοση του οδηγού ακολουθώντας τις επιταγές της σύγχρονης εποχής, περιέχει ενεργά και επισκέψιμα στοιχεία επικοινωνίας όλων των καταχωρήσεων, video presentations περιοχών και δραστηριοτήτων του νησιού, που αναδεικνύουν τη Λευκάδα ως κορυφαίο τουριστικό προορισμό.

Όσες επιχειρήσεις προβάλλονται μέσω του οδηγού αυτού, παίζουν τον ρόλο της προτεινόμενης επιχείρησης για την περιοχή που αντιπροσωπεύουν. Με την ιδιότητα αυτή ο διαφημιζόμενος ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες επιχειρήσεις της συγκεκριμένης περιοχής πετυχαίνοντας πιο άμεσα αποτελέσματα στην επικοινωνία με τον κάθε ενδιαφερόμενο επισκέπτη – δυνητικό πελάτη.

Ο οδηγός διατίθεται και σε ηλεκτρονική μορφή με ενεργoύς συνδέσμους των καταχωρημένων επιχειρήσεων μέσω της ιστοσελίδας lefkadaslowguide αλλά και σε ειδικές καμπάνιες στη σελίδα μας στο facebook. Τα δεκάδες χιλιάδες downloads του οδηγού διευρύνουν τη δυναμική του μετατρέποντας τον σε ιδανικό μέσο προβολής.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου 2017. Θέσεις περιορισμένες.

Περισσότερα εδώ 

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από κάποιες από τις φετινές εκθέσεις 

Philoxenia, Θεσσαλονίκη

W.T.M., Λονδίνο

Vakantiebeurs, Ουτρέχτη

ΙΤΒ,Βερολίνο

Borsa Mediterranea del Turismo, Ναπολη


Culinary Summer Festival, Μόναχο