Και το όνομα αυτής Lefkada Dream (?!)

Του ΝΘ

Ο Δήμαρχος  Λευκάδας, κ. Κώστας  Δρακονταειδής, μοιράζεται στη σελίδα του στο facebook την πρόσφατη εκπομπή της ΕΤ3 για τη Λευκάδα και σημειώνει:

«Η εξαιρετική (τρίωρη) εκπομπή της ΕΡΤ3 “Καθημερινά και απλά” παρουσίασε τη Λευκάδα, χθες Παρασκευή 23/6/2017.»

Στη συνέχεια παραθέτει το σχετικό βίντεο

Ο κ. Δήμαρχος δεν είναι καθόλου φειδωλός στο σχόλιό του, χαρακτηρίζοντας εξαιρετική μια εκπομπή που μάλλον επιεικώς θα χαρακτηρίζονταν ως βαρετή.

Τέλος πάντων, γούστα είναι αυτά όπως θα έλεγε και ο ίδιος. Όμως η είδηση είναι αλλού και θα περνούσε εντελώς απαρατήρητη αν από επαγγελματική διαστροφή δεν την παρακολουθούσα ολόκληρη. Έτσι λοιπόν σε ερώτηση του δημοσιογράφου πως θα χαρακτήριζε τη Λευκάδα με μια λέξη, ο κ. Δήμαρχος απάντησε «Λευκάδα του ονείρου-Lefkada dream(!)», λέγοντας και ως είδηση ότι αυτό θα είναι και το όνομα του νέου site του Δήμου που ευελπιστεί να ανέβει το φθινόπωρο.

Δείτε δια του λόγου το αληθές το σημείο 43.21

Τι να (πρωτο)σχολιάσει κανείς;

Τον ποιητικό οίστρο (όποιου) είναι ο «νονός»;

Tην υπαναχώρηση-ιεροκρυφίως- του Δήμου «πριν αλέκτωρ λαλήσει» από το brand name Lefkada Islands που υποτίθεται ότι συμφώνησαν Δήμος & Περιφέρεια;

Πως ο κ. Δήμαρχος γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του το επίπονο και χρονοβόρο έργο μιας ειδικής επιτροπής που κατέληξε σε ένα όνομα με  την γενικότερη επιδοκιμασία φορέων και ιδιωτών;

Πότε πάρθηκε απόφαση για το μότο της νέας ιστοσελίδας του Δήμου και με ποιες διαδικασίες;