Νέα ανανεωμένη έκδοση του «Lefkada on foot»

Κυκλοφόρησε η νέα ανανεωμένη έκδοση του βιβλίου της Lida Out, Lefkada on foot (Lefkada, Ten Voeten Uit),στα αγγλικά και στα ολλανδικά εμπλουτισμένη με μια ακόμη διαδρομή στην ορεινή Λευκάδα. Η 1η έκδοση του βιβλίου έγινε το 2010 ενώ το 2013 κυκλοφόρησε και στα ελληνικά. Ήδη από την πρώτη στιγμή το βιβλίο είχε πολύ θετική ανταπόκριση από τους έμπειρους πεζοπόρους επισκέπτες κι αυτό λόγω του ότι η μελέτη και η καταγραφή των μονοπατιών υπήρξε εξαιρετικά προσεκτική και λεπτομερής. Η νέα έκδοση περιέχει αλλαγές και προσθήκες σε μονοπάτια που λόγω συνθηκών ή άλλων παραγόντων έχουν αλλάξει.

Από τη διαδρομή 30 στα Σταυρωτά

Ο συγκεκριμένος περιπατητικός οδηγός προσκαλεί τον ντόπιο αλλά και τον επισκέπτη της Λευκάδας, να γνωρίσει το νησί περπατώντας, να απολαύσει την υπέροχη φύση και την ορεινή ενδοχώρα, να θαυμάσει την εντυπωσιακή θέα και να γνωρίσει γραφικά χωριά και άγνωστα μοναστήρια.

Στο βιβλίο περιλαμβάνονται 31 περίπατοι: 27 κυκλικές διαδρομές και 4 διαδρομές από χωριό σε χωριό. Υπάρχει και μια διαδρομή στο Μεγανήσι. Οι περίπατοι περιγράφονται διεξοδικά και στο βιβλίο θα βρείτε χάρτες, φωτογραφίες και GPS συντεταγμένες. Επίσης, αναγράφονται οι αποστάσεις, οι υψομετρικές διαφορές καθώς και η δυσκολία των διαδρομών.

Νέα ανανεωμένη έκδοση του «Lefkada on foot»