Πρόγραμμα θερινής δημιουργικής απασχόλησης παιδιών στη Λευκάδα

Καλοκαιρινό CAMP στη Λευκάδα

Ηλικίας 4-15 Ετών

Η Κοινωφελής ΔΕΠΟΚΑΛ Δήμου Λευκάδας σε συνεργασία με το Δήμο Λευκάδας υλοποιεί και φέτος, για 7η συνεχόμενη χρονιά, το πετυχημένο πρόγραμμα “Καλοκαιρινό CAMPγια την Δημιουργική Απασχόληση παιδιών, ηλικίας 4-15 ετών στην διάρκεια των διακοπών.

Χαρούμενο & δημιουργικό καλοκαίρι 2017-Καλοκαιρινό CAMP

Φίλοι γονείς

Μένουμε πιστοί στην προσπάθεια υποστήριξης των εργαζομένων και μη γονέων της πόλης μας, προσφέροντας εργασία σε ανέργους ή υποαπασχολούμενους εκπαιδευτικούς και τη χαρά στα παιδιά να απασχοληθούν δημιουργικά και να ψυχαγωγηθούν, στις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει την Δευτέρα 19 Ιουνίου και θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 11 Αυγούστου. Στόχος της ΔΕΠΟΚΑΛ είναι το πρόγραμμα να υλοποιηθεί στην Λευκάδα και τη Βασιλική. Εγγραφές από 6 Ιουνίου στα γραφεία της ΔΕΠΟΚΑΛ (πρωινές ώρες).

Τα παιδιά που πρόκειται να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα, θα έχουν τη δυνατότητα, με την καθοδήγηση επιλεγμένων ειδικών εκπαιδευτικών, παιδαγωγών, γυμναστών και προπονητών, να απασχοληθούν δημιουργικά σε διάφορες δραστηριότητες όπως αθλητισμό, κολύμπι, ζωγραφική, θεατρικό παιχνίδι, μουσική, χορό, εκδρομές, περιπάτους, περιβαλλοντική και κυκλοφοριακή αγωγή, περιηγήσεις σε Μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους της πόλης μας, δημιουργία εντύπων κλπ.

Στόχος μας είναι να εμπλουτίσουμε την καθημερινότητα των παιδιών, να βοηθήσουμε να αναπτύξουν πνευματικές και σωματικές ικανότητες, να μετέχουν σε ποικίλες δράσεις αλλά και να κοινωνικοποιηθούν αποκτώντας φιλίες με μοναδικές αναμνήσεις.

Το πρόγραμμα είναι ανταποδοτικού χαρακτήρα και το κόστος συμμετοχής είναι το ελάχιστο κόστος για την υλοποίησή του.

Ευχές για ένα μοναδικό και χαρούμενο καλοκαίρι σε όλους!

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2645360517, 2645360547

E-mail: depokal@gmail.com

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΠΟΚΑΛ